یکشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۶
«هزاره ققنوس» کارگاه مطالعه موضوعی نهج‌البلاغه برگزار می‌کند

انتشارات هزاره ققنوس کارگاه مطالعه موضوعی نهج‌البلاغه را با عنوان «نهج‌البلاغه و هنر نویسندگی» برگزار می‌کند.-

رضا حاجی‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، مدرس این کارگاه را ابوالقاسم حسینجانی از نویسندگان و پژوهشگران این حوزه معرفی کرد و گفت: این نشست تخصصی در ادامه سلسله نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی است که در سرای اهل قلم خانه کتاب برگزار می‌شدند.

وی همچنین اظهار کرد: به مناسبت عید غدیرخم و بزرگداشت مقام والای نخستین پیشوای شیعیان تصمیم گرفتیم این نشست تخصصی را با هدف بررسی هنر نویسندگی از کتاب «نهج‌البلاغه» برگزار کنیم. 

حاجی‌ابادی با اظهار تاسف از استقبال کم‌رنگ مخاطبان از نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های عمومی که اغلب از سوی نهادهای فرهنگی دولتی برپا می‌شوند، گفت: احساس کردیم چنانچه ناشری غیردولتی به برپایی چنین نشست‌هایی در عرصه‌های فرهنگی و دینی اقدام کند با اقبال بیشتری از سوی مردم مواجه می‌شود و نتایج بهتری را به دست خواهد آورد.

مدیرمسوول انتشارات هزاره ققنوس اعلام کرد: پس از این نشست تصمیم داریم به دلیل نزدیک شدن به ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان، سلسله نشست‌های عاشوراپژوهی را با حضور نویسندگان و پژوهشگران این حوزه برگزار کنیم.

«کارگاه مطالعه موضوعی نهج‌البلاغه؛ تعریف‌ها و بازتعریف‌ها» نشست یک‌روزه‌ای است که دوشنبه، ۱۵ آبان از ساعت 15 و 30 دقیقه با سخنرانی «ابوالقاسم حسینجانی» برگزار می‌شود. قرار است در این جلسه درباره موضوعاتی مانند جنبه‌های هنری نهج‌البلاغه و تاثیر آن بر نویسندگان عرب و فارسی زبان و نیز موضوعاتی مثل اندیشه‌آفرینی و فکرآفرینی در نهج‌البلاغه گفت‌وگو شود.

این کارگاه ادبی به صورت خصوصی و به شکل رایگان برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای شرکت در کارگاه یک روزه نهج‌البلاغه و هنر نویسندگی تا ساعت 12 فردا(15 آبان ماه) فرصت دارند از طریق شماره ۸۸۳۱۷۸۳۲ ثبت نام کنند. این نشست در انتشارات هزاره ققنوس به نشانی تهران، خیابان انقلاب، بین دروازه دولت و میدان فردوسی، خیابان رامسر، پلاک یک، واحد ۵ برگزار خواهد شد.

ابوالقاسم حسینجانی‌میاندهی علاوه بر سرودن شعر به واسطه آشنایی با زبان‌های انگلیسی و عربی، در حوزه ترجمه نیز فعالیت دارد. از  آثار او می‌توان به «جغرافیای رازها»، «دور بهار را نمی‌توان سیم‌خاردار کشید»، «بی‌مرگ مثل صنوبر»، «اگر شهادت نبود»، «حسین، احیاگر آدم»، «در اقلیم خویشتن» و «فراسوی خیال خاکیان» اشاره کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها