به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات، حميد اخوان، معاون پژوهشي پژوهشگاه با اعلام اين خبر گفت: دبيرخانه «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» تمام آثار ارسالي به دورههاي دوازدهم و سيزدهم یعنی سالهای 89 و 90 جشنواره را از جنبه موضوع بررسي کرده است. نتايج بررسيهاي انجام شده نشان ميدهد كه حجم قابلتوجهي از آثار ارسالي به دبيرخانه جشنواره، معطوف به حوزههايياند كه لزوما در شرح وظايف و ماموريتهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيستند.
وی افزود: بسياري از آثار ارسالي به «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» در دو دوره گذشته معطوف به نيازهاي پژوهشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نبودند. اين آثار ميتوانند در جشنوارههاي ديگري مانند جشنواره فارابي يا جايزه كتاب سال مطرح شوند. لذا تصميم گرفته شد بر اساس صلاح و صرفه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و نيز بهينه كردن هزينه بودجههاي پژوهشي با هدف ارتقاي كيفيت آثار توليد شده در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» در سال 1391 برگزار نشود.
دبير اجرايي «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» تشويق پژوهشگران به انجام پژوهشهاي فرهنگي در فضاي عمومي و فرهنگي كشور بهويژه در حوزههاي مختلف هنر و در راستاي شرح وظايف و ماموريتهاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي را از اهداف برگزاري «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» دانست و بیان کرد: يافتن پشتوانهاي علمي براي فعاليتهاي فرهنگي اثربخش و ايجاد بستري براي ارتقاي فعاليتهاي فرهنگي بهويژه در حوزههاي سينما، تئاتر، موسيقي، كتاب، چاپ و نشر و رسانههاي جديد از ديگر اهداف مهم برگزاري «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» است.
معاون پژوهشي پژوهشگاه همچنين با اشاره به هدف توسعه رویکرد مطالعات میانرشتهای در حوزه فرهنگ و هنر و نيز شناسايي پژوهشهاي خارجي انجام شده در حوزه فرهنگ و هنر ايران از طريق برگزاري «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» اعلام کرد: اميدواريم پژوهشگران حوزه فرهنگ و هنر، آثار محققانه و كاربردي خود را در اين حوزه و بر اساس نيازهاي پژوهشي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با دقت و كيفيت بهتر تهيه و توليد کند تا مقدمهاي بر معرفي آثار برتر در «جشنواره پژوهش فرهنگي سال» باشد.
یکشنبه ۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۲
نظر شما