چهارشنبه ۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵
برپايي نشست مديران و دست‌اندركاران حاضر در نمايشگاه كتاب فرانكفورت

نشست هم‌انديشي مديران و دست‌اندران حاضر در شصت‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت با حضور علي اسماعيلي، سرپرست معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در مجموعه باغ زيباي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومي معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در اين نشست كه با حضور جمعي از مديران فرهنگي كشور برگزار شد، اسماعيلي ضمن ارزشمند دانستن حضور كشور ايران در نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت اظهار کرد: نمايشگاه كتاب فرانكفورت با همه فراز و نشيب‌هايي كه داشت با حضور 200 هزار نفر متخصص عرصه نشر، چاپ و حوزه تجارت كتاب از سراسر جهان برگزار شد. 

وي افزود: چون نمايشگاه كتاب فرانكفورت صنعت نشر جهان را در يك سال رقم می‌زند، ناشران، نويسندگان و دست‌اندركاران مختلف حوزه نشر از سراسر جهان در اين نمايشگاه شركت مي‌كنند. 

معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: با توجه به تحريم كشور ايران در حوزه‌های مختلف از سوي مجامع بين‌الملل، حضور نظام جمهوري اسلامي ايران در چنين رخداد بزرگ بين‌المللي بسيار ارزشمند است و به‌یقین نقش و حضور غرفه‌داران، ناشران و نويسندگان كشورمان بر رونق اين حضور افزوده است. 

اسماعیلی عنوان کرد: با توجه به راه‌اندازي دبيرخانه دایمي‌ نمايشگاه‌هاي بين‌المللي كتاب بايد به صورت هدفمند و برنامه‌ريزي استراتژيك براي حضور در مجامع بين‌المللي و عرضه تاريخ، تمدن و ارزش‌هاي اسلامي كشورمان تلاش كنيم. 

وی اظهار کرد: قدردانی قایم مقام شصت‌وچهارمين نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت از حضور جمهوري اسلامي ايران در اين دوره از نمايشگاه بين‌المللي كتاب فرانكفورت نشان از اقتدار فرهنگي و پذيرش كشور ايران در مجامع بين‌المللي است و ما بايد اين فرصت را مغتنم بشماريم و با انگيزه بيشتر و تقويت همه جانبه براي حضور در دوره آينده برنامه‌ريزي كنيم. 

معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال ناشران ايران تعداد هزار و 350 عنوان كتاب را در اين نمايشگاه در معرض ديد علاقه‌مندان قرار دادند كه از اين تعداد هزار عنوان آن گروه سني بزرگسال و 350 عنوان آن در گروه سني كودك و نوجوان بودند. 

اسماعيلي مذاكره با ناشران خارجي براي حضور در نمايشگاه بين‌المللي كتاب تهران را يكي از دستاوردهاي حضور در اين دوره از نمايشگاه كتاب فرانكفورت عنوان كرد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان متولي برگزاري نمايشگاه‌هاي بين‌المللي كتاب تلاش خود را براي ايجاد ارتباط، مذاكره و تبادل‌نظر ناشران و نويسندگان كشورمان با ناشران و نويسندگان خارجي با اهتمام ويژه انجام مي‌دهد. 

وي با تاكيد بر تلاش در حوزه مطالبات مقام معظم رهبري در حوزه فرهنگ و به طور اخص كتاب و كتابخواني، افزود: مقام معظم رهبري در حوزه نشر بر سه نکته توليد محتواي فاخر، تبليغ و ترويج شايسته آثار و توزيع آن تاكيد داشته‌اند و ما بايد براي رسيدن و عملياتي كردن اين مطالبات اهتمام ويژه‌ای داشته باشيم. 

سرپرست معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: این معاونت به‌عنوان بخش دولتي تلاش مي‌كند بستري فراهم كند تا بخش خصوصي در حوزه نشر بتواند حضوري فعال در عرصه بين‌المللي داشته باشد. 

اسماعیلی در پايان ضمن تشكر از اصحاب رسانه در پوشش خبري اين رخداد بين‌المللي خواستار عدم بزرگنمايي و غيرواقعي جلوه دادن برخي اخبار از سوي نمايندگان رسانه‌ها شد و افزود: متاسفانه برخي از رسانه‌ها نگاه و سياست‌هایشان برجسته‌سازي و بزرگنمايي حواشي برنامه‌هاست. بنابراین، بهتر است با ديد مثبت به مزايا و خوبي‌هاي اين حضور هم بپردازند. 

بعد از سخنان سرپرست معاونت امور فرهنگي هريك از حاضران با ارایه نظرات خود و طرح نقاط مثبت و منفي و پيشنهاد راهكارها به بحث و بررسي درباره اين رخداد بزرگ فرهنگی پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط