پنجشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۶
بررسي رابطه خلاق‌سازی ذهن و شخصیت در یک کتاب

عليرضا پيرخائفی در حال نگارش کتابی با عنوان «خلاق‌سازی ذهن و شخصیت» است که در آن به روش‌های مقابله با آسیب‌های روانی می‌پردازد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، پيرخائفی درباره این کتاب گفت: حوزه سلامت روان یکی از قلمروهایی است که پژوهش‌هایی زیادی برای ارتقای آن انجام می‌شود و این‌که افراد چگونه می‌توانند سلامت روانی خود را تامین کنند همیشه اهمیت داشته است.

وی افزود: در این کتاب روش‌های مقابله با آسیب‌های روانی برای مخاطب شرح داده می‌شود. فرض زیر بنایی کتاب این است که سلامت روان موضوعی است که با ذهن ارتباط مستقیمی دارد و اگر ذهن را از تفکرهای عادتی رهایی بخشیم می‌توانیم به خلاقیت دست یابیم و این‌گونه روانی سالم داشته باشیم.

عضو هيات علمی دانشگاه آزاد واحد گرمسار، تفکر عادتی را مانع خلاقیت دانست و افزود: این گونه تفکر محدود، بیشترین آسیب را به روان انسان وارد می‌کند و از سوی دیگر خلاقیت سبب انطباق و سازگاری مناسب‌تر در مواجهه با مشکلات خواهد بود.

وی که تاکنون نگارش هفت فصل از این کتاب را به پایان رسانده است اظهار کرد: بخش‌های غالب این کتاب را بر اساس رساله مقطع دکترای خود در رشته روانشناسی تالیف کرده‌ام و در پژوهش‌هایم به این نتیجه رسیدم که با خلاقیت ذهن، که از الگو و مدل خاصی پیروی می‌کند، می‌شود دستورالعملی کلی را برای همه انسان‌‌ها به کار برد.

پیرخائفی ادامه داد: کتاب «خلاق‌سازی ذهن و شخصیت» به افراد نشان می‌دهد که چگونه می‌توان در معرض آسیب‌های روانی نبود و در گام بعد مشخص می‌کند که اگر فردی از این حوزه دچار آسیب شد چگونه می‌تواند با خلاق‌سازی عمومی ذهن و شخصیت، بحران‌ها را پشت سر بگذارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها