جمعه ۱۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۵
گزارش‌های پژوهشگران محله‌های تهران در کتاب گرد آمدند

«تک‌نگاشت‌های محله‌ای» گزيده‌اي از گزارش‌هاي پژوهشگران محله‌های شهر تهران است که به بررسی قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و کاستی‌های موجود در محله‌های شهر تهران می‌پردازد.-

مدیر کل مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران‌(ایبنا)، بیان کرد: طرح «پژوهشگران محله» یکی از دیدگاه‌های مهم مدیریت جدید شهری مبنی بر توجه به محله‌محوری به جای کلان‌نگری است. 

دکتر علی‌اصغر محکی ادامه داد: اداره کل مطالعات معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برای تسهیل و فراهم شدن بخشی از این چشم‌انداز با هدف شناسایی و به کارگیری ظرفیت‌های علمی و فرهنگی محله‌ها و نیز تقویت مشارکت‌های اجتماعی شهروندان در محله، طرح پژوهشگران محله را جزو اولویت‌های خود در سال‌های اخیر قرار داده است. 

وی گفت: در این راستا با همکاری معاونت‌های امور اجتماعی و فرهنگی مناطق بیست و دوگانه شهر تهران و همیاری شهرداری‌های نواحی، از میان دانش‌آموختگان رشته‌های علوم اجتماعی و گرایش‌های مرتبط با مدیریت شهری ساکن در محله، پژوهشگران انتخاب و بخشی از پروژه‌ها و پژوهش‌های محله‌محوری به آن‌ها سپرده می‌شود. 

اين مسوول فرهنگي بیان کرد: کتاب «تک‌نگاشت‌های محله‌ای» حاصل بخشی از مجموعه تلاش‌های 374 پژوهشگر محله‌های شهر تهران است که به صورت گزارش‌هایی به قابلیت‌ها، توانمندی‌ها و کاستی‌های موجود در محله‌های شهر تهران می‌پردازد. 

محکی با اشاره به این‌که این تالیف، نخستین کتاب از گزارش‌های پژوهشگران محله‌ای است افزود: بخشی از این گزارش‌ها به موضوع‌هایی همچون چالش‌ها و راهبردهای کوی گل افشان در محله ضرابخانه پاسداران، بررسی معضل معتادان بی‌خانمان در محله قاسم‌آباد ده نارمک، بررسی مشکلات ناشی از احداث اتوبان شهید باکری در محله سازمان منطقه پنچ و ارزیابی تاثیرات پروژه اتوبان امام علی(ع) اشاره دارد. 

چاپ نخست کتاب «تک‌نگاشت‌های محله‌ای» در 406 صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه و بهای 6 هزار و 600 تومان از سوی انتشارات تیسا با همکاری اداره کل مطالعات اجتماعی و فرهنگی سازمان شهرداری تهران منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها