به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این نویسندگان با آثار ارزشمندشان، نقشی ماندگار در جهان ادبیات به جای گذاشتهاند.
آر . ال استاین
آر. ال استاین، نویسنده آمریکایی چنین روزی در سال 1943 به دنیا آمد. از کتابهای وی بیش از 400 میلیون نسخه در سطح جهان تا سال 2008 فروخته شده و او را به پر فروشترین نویسنده کودک تبدیل کردهاست. او نخستین کتابش را با عنوان «راه و رسم مسخرگی و خنداندن دیگران» منتشر کرد که با اقبال زیادی روبه رو شد. وی سال ۱۹۹۲ مجموعه «مورمور» را به رشته تحریر در آورد که نامش را بر سر زبان ها انداخت. «مدرسه متروکه»، «کلبه وحشت»، «فراموشم مکن» و «هیولایی که از شرق می آید» از دیگر آثار اوست. از وی با نام استفن کینگ کودکان یاد می شود.
فرانک پاتریک هربرت
فرانک پاتریک هربرت، نویسنده داستان های علمی – تخیلی آمریکایی چنین روزی در سال 1920 در واشنگتن به دنیا آمد. در کارنامه ادبی وی بیش از 70 اثر وجود دارد که مشهورترین اثر او «تلماسه» به عنوان یکی از بزرگترین آثار علمی-تخیلی موجود و در زمره آثار کلاسیک شناخته میشود. این مجموعه در هشت جلد منتشر شده و سال 1984 فیلمی با اقتباس از آن ساخته شد. هربرت نویسندهای است كه بیشترین شهرتش را از راه نوشتن داستانهای علمی تخیلی به دست آورد و به یكی از پردرآمدترین نویسندههای آمریكایی تبدیل شد. «سرنوشت سازان» از دیگر آثار اوست. وی فوریه 1986 از دنیا رفت.
هنری فیلدینگ
هنری فیلدینگ، نویسنده انگلیسی چنین روزی در سال 1754 در لیسبون از دنیا رفت. او که عنوان بنيانگذار سبك رئاليسم در ادبيات انگلستان را از آن خود دارد، سال 1707 در شهر ایست استور در سامرست انگلستان متولد شد. شهرت فيلدينگ تا حد زيادي متكي به رمان هاي اوست. او در سال 1728 انگلستان را به قصد هلند ترك و در رشته حقوق شروع به تحصيل كرد اما يك سال بعد تحصيل را رها کرد و در لندن ساکن شد. نخستين رمان او به نام «ژوزف اندروز» سال 1742 منتشر شد. وی پس از آن رمان كوتاهي به نام «شاملا» به معناي خدعه و ريا که بر وزن «پاملا» ساخته بود منتشر كرد و اين اثر در حقيقت جوابيهاي به رمان «پاملا» اثر نويسندهاي به نام ريچاردسون بود، كه در اندك زماني با اين رمان به شهرت و ثروت رسيده بود اما فيلدينگ از آن گونه تزوير و ريايي كه در اثر «پاملا» زير نام پاكي و پاكدامني دروغین دوشيزگان تبليغ ميشد، به شدت رنجيدهخاطر شد. اين بود كه در پاسخ، بدون ذكر نام خود، و با اين كار، به مقابله با بدآموزيهاي رمان ريچاردسون پرداخت. سال 1749، شاهكار او یعنی «تام جونز» منتشر شد و در پی آن «امليا» به چاپ رسيد. از آن زمان به بعد، به دليل مطالعه و كار زياد، وضعيت جسماني فيلدينگ به سرعت رو به تحلیل رفت. او سال 1753 از مسند قضاوت استعفا كرد و به توصيه پزشكان، براي بازيابي سلامت، راهي پرتغال شد. آخرين اثر وی «خاطرات سفر ليسبون» است كه در آن تلاش هاي بيثمرش را در جستوجوي بازيافتن سلامتي، به شيوهاي گيرا، بازگو كرده است. اين اثر پس از مرگ فيلدينگ، در سال 1755 انتشار يافت.
فلیکس سالتن
فلیکس سالتن، نویسنده اتریشی چنین روزی در سال 1945 از دنیا رفت. وی که در سال 1869 در بوداپست دیده به جهان گشود، نخستین کتابش را سال 1899 نوشت و برای کتابش با عنوان «بامبی» در سال 1923 به شهرت رسید. این کتاب از چنان محبوبیتی برخوردار شد که سال 1942 توسط کمپانی والت دیزنی فیلمی با اقتباس از آن ساخته شد.
دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۷
نظر شما