سرپرست دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي:
پژوهشگران و نویسندگان به تولیدات ابتکارانه روی آورند
سرپرست دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به کاهش آمار قراردادهای پژوهشی این مرکز با محققان و مولفان، درخواست کرد پژوهشگران و نویسندگان به تولیدات ابتکارانه روی آورند. وی معتقد است آثار تکراری در بازار نشر بسیار گسترش یافتهاند.-
وی با بیان این که در سالهای قبل دستکم قرارداد تدوین و نشر 50 عنوان کتاب در موضوعات دینی و ارزشی را منعقد میکردیم، اظهار کرد: در سال جاری متاسفانه قرارداد تالیف حدود 10 اثر را با نویسندگان و محققان امضا کردهایم.
توسلی نگارش کتاب در موضوعات سبک زندگی، زندگینامه شهدا، صهیونیسم، رفتارهای اجتماعی، شاخصههای مدیریت دینی، شرح برخی از ادعیه، دیدگاههای جامعهشناسی و علوم اجتماعی علامه طباطبایی در تفسیر المیزان و فرهنگهای موضوعی را از جمله قلمروهای پژوهشی آثار دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي معرفی کرد که نام کتابهای تدوین شده در این حوزهها هنوز قطعی نشده است.
سرپرست دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي با تاکید بر این که از تمام نویسندگان و پژوهشگران تقاضا میکنم تا حد امکان به ابتکار عمل در تولید آثار روی آورند، توضیح داد: متاسفانه تعداد آثار تکراری از لحاظ شکلی و محتوایی در بازار نشر رو به گسترش است. علاوه بر متولیان تولید و نشر آثار، مخاطبان گوناگون جامعه نیز خواستار آثاری نوآورانهاند. در مواقعی ممکن است موضوعی نو نباشد، اما نویسندگان میتوانند با سبک و شیوهای جدید جذابیتهایی را برای مخاطبان ایجاد کنند.
وی مخاطبان دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي را عموم مردم دانست و گفت: این مرکز با هدف ترویج و تبیین ارزشهای فرهنگ دینی با سبک، زبان و شیوهای متفاوتتر از گذشته موضوعاتی را مشخص میکند و از محققان و متخصصان میخواهد درباره آن مباحث آثاری را تالیف کنند یا آثار مورد نیاز جامعه که از سوی محققان به رشته تحریر درآمده است منتشر میکند.
نظر شما