چهارشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۳
پژوهشگران و نویسندگان به تولیدات ابتکارانه روی آورند

سرپرست دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به کاهش آمار قراردادهای پژوهشی این مرکز با محققان و مولفان، درخواست کرد پژوهشگران و نویسندگان به تولیدات ابتکارانه روی آورند. وی معتقد است آثار تکراری در بازار نشر بسیار گسترش یافته‌اند.-

مجید توسلی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، دلیل کاهش میزان قراردادهای پژوهشی این مرکز با نویسندگان را محدودیت‌هایی در بودجه عنوان کرد و گفت:‌ به علت این محدودیت در سال جاری نتوانستیم مانند سال‌های قبل، پژوهش‌های  قابل‌توجهی را به انجام برسانیم.

وی با بیان این که در سال‌های قبل دست‌کم قرارداد تدوین و نشر 50 عنوان کتاب در موضوعات دینی و ارزشی را منعقد می‌کردیم، اظهار کرد: در سال جاری متاسفانه قرارداد تالیف حدود 10 اثر را با نویسندگان و محققان امضا کرده‌ایم.

توسلی نگارش کتاب در موضوعات سبک زندگی، زندگینامه شهدا، صهیونیسم، رفتارهای اجتماعی، شاخصه‌های مدیریت دینی، شرح برخی از ادعیه، دیدگاه‌های جامعه‌شناسی و علوم اجتماعی علامه طباطبایی در تفسیر المیزان و فرهنگ‌های موضوعی را از جمله قلمروهای پژوهشی آثار دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي معرفی کرد که نام کتاب‌های تدوین شده در این حوزه‌ها هنوز قطعی نشده است.

سرپرست دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي با تاکید بر این که از تمام نویسندگان و پژوهشگران تقاضا می‌کنم تا حد امکان به ابتکار عمل در تولید آثار روی آورند، توضیح داد: متاسفانه تعداد آثار تکراری از لحاظ شکلی و محتوایی در بازار نشر رو به گسترش است. علاوه بر متولیان تولید و نشر آثار، مخاطبان گوناگون جامعه نیز خواستار آثاری نوآورانه‌اند. در مواقعی ممکن است موضوعی نو نباشد، اما نویسندگان می‌توانند با سبک و شیوه‌ای جدید جذابیت‌هایی را برای مخاطبان ایجاد کنند.

وی مخاطبان دفتر تهيه و تاليف سازمان تبليغات اسلامي را عموم مردم دانست و گفت: این مرکز با هدف ترویج و تبیین ارزش‌های فرهنگ دینی با سبک، زبان و شیوه‌ای متفاوت‌تر از گذشته موضوعاتی را مشخص می‌کند و از محققان و متخصصان می‌خواهد درباره آن مباحث آثاری را تالیف کنند یا آثار مورد نیاز جامعه که از سوی محققان به رشته تحریر درآمده است منتشر می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها