جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۰
صفحه امروز؛ 13 سپتامبر

شروود آندرسون و جی. بی پریستلی از نویسندگانی هستند که سال ها پیش در چنین روزی به دنیا آمده یا از دنیا رفته اند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، نام این نویسندگان در دنیای ادبیات می درخشد و آثارشان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. 

شروود آندرسون
شروود آندرسون، رمان نویس آمریکایی چنین روزی در سال 1876 در شهر کامدن ایالت اوهایو در خانواده ای فقیر به دنیا آمد. در کارنامه ادبی وی هفت رمان و چندین داستان کوتاه وجود دارد و داستان هایش از چنان جذابیتی برخوردار است که به وی لقب پدر داستان کوتاه مدرن را داده اند. زندگی سختی که او داشت باعث شد تا تحصیل را رها و کارهای مختلفی همچون دوچرخه سازی، نقاشی ساختمان و کارگری را تجربه کند. وی از دوستان و استاد ارنست همينگوی در داستان نويسی بود و نویسندگان بزرگی چون جان اشتین بک و ویلیام فاکنر از آثار او تاثیر گرفتند. نخستین رمان وی سال ۱۹۱۴ با عنوان «پسر ونیدی مك فرسون» منتشر شد و پس از آن دومین رمانش «مردان پیاده» را به چاپ رساند، اما آنچه سبب شهرت او شد انتشار نخستین مجموعه داستان‌های کوتاهش با عنوان «واینزبرگ اوهایو» در سال ۱۹۱۹ بود که او را به عنوان نویسنده ای قدر به جامعه ادبی معرفی کرد. پس از آن «خنده سیاه»، سال 1921«پیروزی تخم مرغ» و سال 1925 «فراسوی علاقه‌ها» را خلق کرد. با وجود آن که وی تا زمان مرگش یعنی سال ۱۹۴۱، پنج رمان دیگر نیز نوشت و به دست چاپ سپرد، اما همین دو مجموعه داستان کوتاه او مسیر داستان کوتاه را تغییر داد. همچنین 50 سال پس از مرگ وی کتابی با عنوان «نامه‌های عاشقانه مخفی» از او منتشر شد. این کتاب شامل نامه هایی است که آندرسون در حالی آن ها را برای همسر آینده اش می‌نوشت که در حال جدا شدن از همسر سوم‌اش بود. چند سال پس از مرگ او همسر آخرش به صورت تصادفی اين نامه‌ها را پيدا كرد و حاضر شد تا آن‌ها را تنها زمانی چاپ كنند كه خودش از دنیا رفته باشد. از دیگر آثار وی می توان به «سلام به شهر»، «سفیدپوست بیچاره» و «مجموعه مقالات» اشاره کرد. وی مارس 1941 از دنیا رفت. 

جی. بی پریستلی
جان بویتون پریستلی، رمان نویس و نمایشنامه نویس انگلیسی چنین روزی در سال 1894 به دنیا آمد. در کارنامه ادبی وی 26 رمان وجود دارد. او از سال 1927 فعالیت ادبی اش را با انتشار نخستین کتابش آغاز کرد و سال 1929 موفق ترین رمانش با عنوان «هم نشینان خوب» را منتشر کرد که جایزه تیت بلک را برایش به ارمغان آورد و او را در ردیف چهره های ملی قرار داد. وی رمان بعدی اش را سال 1930 با عنوان «مالک پیاده رو» منتشر کرد. «گنج خطرناک»، «آخر بهشت»، «قبل از این هم اینجا بوده ام»، «کورنیلوس»، «مردم سرگردان»، «رویای روز تابستانی» و «وطن فرداست» از آثار او هستند. وی سال 1984 از دنیا رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها