یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
صفحه امروز؛ اول سپتامبر

فرانسوا موریاک، ادگار رایس باروز و زیگفرید ساسون از نویسندگانی هستند که نامشان با تقویم ادبی امروز گره خورده است._

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، این نویسندگان از جایگاه ویژه ای در میان ادب دوستان برخوردارند. 

فرانسوا موریاک
فرانسوا موریاک، نویسنده و شاعر فرانسوی چنین روزی در سال 1970 دیده از جهان فروبست. وی اکتبر 1885 در بوردو از بنادر بزرگ فرانسه به دنیا آمد. در کارنامه ادبی او 30 داستان، یک مجموعه شعر، چند نمایشنامه و تعدادی کتاب غیرداستانی وجود دارد. وی توانست به دلیل نفوذ روان شناسانه و توانایی هنری اش، دنیایی را که خود در آن زندگی می‌کرد به نقد بکشد. وی نویسندگی را از نوجوانی آغاز و نخستین داستانش را در 27 سالگی با نام «دفترچه سیاه» منتشر کرد. موریاک سال 1925 به خاطر نوشتن داستان تحسین شده اش با نام «صحرای عشق» به شهرتی جهانی دست یافت. وی در سال 1933 به عضویت فرهنگستان فرانسه درآمد و در سال 1952 موفق شد جایزه نوبل را به خود اختصاص دهد. وی در نمایشنامه نویسی و سرگذشت نگاری نیز آثار مهمی را از خود به جا گذاشته ‌است. «دست های به هم پیوسته»، «رمز فرنتناک»، «خداحافظی با جوانی»، «گوشت و خون»، «گره افعی ها» و «محبت شوم» از جمله آثار اوست. 

ادگار رایس باروز
ادگار رایس باروز، نویسنده آمریکایی چنین روزی در سال 1875 در شیکاگو به دنیا آمد. وی که خالق شخصیت معروف تارزان است 68 کتاب در کارنامه ادبی خود دارد. وی نخستین کتاب از این مجموعه با نام «تارزان میمون‌ها» را سال 1914 نوشت و پس از آن بیش از ۲۰ داستان دیگر بر اساس این شخصیت نوشت که تاکنون دستمایه ساخت فیلم‌های بسیاری قرار گرفته و به بیش از 56 زبان زنده دنیا ترجمه شده است. وی همچنین داستان های دیگری نیز نوشته که از جمله آن ها می توان به «زیر اقمار مارس» در سال 1911 اشاره کرد که در مجله ماجراجویی آل-استوری به چاپ رسید. او در ژانر علمی- تخیلی نیز می نوشت که «خدایان مارس» در سال 1913 نمونه ای از آن است. وی مارس 1950 از دنیا رفت. 

زیگفرید ساسون
زیگفرید ساسون، شاعر انگلیسی چنین روزی در سال 1967 از دنیا رفت. وی که در سال 1886 به دنیا آمده بود، از سربازان و ميهن‌پرستان بريتانيايي بود و او را بیشتر به عنوان شاعر و نویسنده‌ای طنزپرداز که محتوای آثارش اغلب ضد جنگ است می‌شناسند. او سال 1917 يك سال پس از اين كه برنده جايزه نظامی شد، كتاب «سخنوری سربازی» را منتشر كرد. از آثار معروف او می‌توان به سه کتاب‌ خود زندگینامه‌ داستانی با نام «سه‌گانه شرستون» اشاره کرد که وی را به شهرت رساند. «قاتل نرگس زرد»، «اشعار جنگ» و «منتخب اشعار» از دیگر آثار اوست.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها