چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۳
صفحه امروز؛ اول آگوست

هرمان ملویل، آن هبرت، دیوید گمل و جیمز گلیک از نویسندگانی هستند که سال‌ها پیش چنین روزی به دنیا آمده یا از دنیا رفته‌اند.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این نویسندگان سهم بزرگی در دنیای ادبیات داشته‌اند و آثارشان هنوز جایگاه خود را برای ادب دوستان حفظ کرده است. 

هرمان ملویل
هرمان ملویل، نویسنده و شاعر آمریکایی چنین روزی در سال 1819 در خانواده‌ای متمول از نیویورک به دنیا آمد. دهه اول زندگی او در آرامش و رفاه گذشت‌ اما چندی بعد فقر گریبان خانواده را گرفت و وی پدرش را از دست داد. ملویل در جوانی،‌ شغل‌های متفاوتی چون کارگری ساختمان، معلمی و ملوانی را تجربه کرد که تجربه‌هایش در داستان‌هایش به زیبایی دیده می‌شوند. وی 11 رمان، 18 مجموعه داستان و بیش از پنج مجموعه شعر خلق کرد اما برای رمانش «موبی دیک» به شهرت رسید و این کتاب به یکی از برترین شاهکارهای ادبیات آمریکا و جهان تبدیل شد. وی در 25 سالگی نخستین نوشته خود با نام «تایپی» را به انتشار رساند. این نویسنده با مطالعه آثار کلاسیک و رومانتیک اروپایی و استفاده از تجربه های شخصی خود آثار ماندگاری به یادگار گذاشت. چهار کتاب نخست او بیشتر به خاطره‌نگاری نزدیک بودند تا رمان. «تیپس»، « اُمو»، «آخور سرخ» و «ژاکت سفید» جزو سفرنامه‌هاي وی در سال‌هاي دريانوردي‌اش به‌شمار مي‌روند. وی سپتامبر 1891 از دنیا رفت. 

آن هبرت
آن هبرت، نویسنده و شاعر کانادایی چنین روزی در سال 1916 دیده به جهان گشود. او سه بار برنده جایزه فرماندار کل کانادا شد که دو بار آن برای بهترین داستان و یک بار برای مجموعه شعر بود. وی نوشتن را از 20 سالگی آغاز کرد و سال 1942 نخستین مجموعه شعرش و سال 1958 نخستین رمانش با عنوان «اتاق های ساکت» را خلق کرد. آخرین رمان وی در سال 1998 با عنوان «من شما را آشفته کردم؟» منتشر شد. «مقبره پادشاهان»، «منتخب اشعار» و «تند آب» از دیگر کارهای اوست. وی ژانویه 2000 از دنیا رفت. 

دیوید گمل
دیوید گمل، نویسنده بریتانیایی داستان های فانتزی چنین روزی در سال 1948 به دنیا آمد. او 16 سال داشت که از مدرسه اخراج شد و روزها به ‌عنوان کارگر روزمزد و شب ها به ‌عنوان نگهبان به گذران زندگی خود پرداخت. پس از آن روزنامه نگاری را آغاز کرد و در روزنامه های بین المللی همچون دیلی میل، دیلی میرور و دیلی اکسپرس کار کرد و از این طریق توانایی خود را در زمینه نگارش پرورش داد. در کارنامه ادبی او بیش از 30 رمان وجود دارد که بین سال های 1984 تا 2006 نوشته شده و بیشتر آن ها حماسی و فانتزی هستند. نخستین رمان وی با عنوان «افسانه» سال 1984 منتشر شد. سپس سال 1985 کتاب «پادشاه پشت دروازه» را نوشت و به عنوان نویسنده ای تمام وقت مشغول به کار شد. از آن جا که کتاب های وی ویژگی قهرمان محوری داشت خیلی زود با اقبال روبه رو شد و او سال ۱۹۸۹ رمانش «شوالیه‌های بدنام» را منتشر کرد. سپس داستان «سنگ خون» را نوشت و با آن مجموعه «جون شانو» را به سرانجام رساند. او سال 1993 «شوالیه سفید، قوی سیاه» را نوشت که نام آن را در زمان انتشار به «راس هاردینگ» تغییر داد. خیلی زود کتاب های وی فروش میلیونی را به خود اختصاص دادند. وی سال 2006 از دنیا رفت و از سال 2008 برای تجلیل از یاد وی جایزه ای با نام او راه اندازی شد که به برترین اثر داستانی اهدا می شود. 

جیمز گلیک
جیمز گلیک، نویسنده و روزنامه نگار آمریکایی چنین روزی در سال 1954 در نیویورک به دنیا آمد. کتاب های وی از قبیل «اطلاعات: یک تاریخ، یک تئوری، یک سیل» از آثار پرفروش هستند به بیش از 20 زبان ترجمه شده اند. سه کتاب وی برنده جایزه پولیتزر و جایزه کتاب ملی آمریکا شده اند. او نخستین کتابش را در سال 1987 با عنوان «هرج و مرج: ساختن علم جدید» منتشر کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها