به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، دکتر محمد دریایی با اعلام خبر نگارش کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» در توضیح محتوای آن گفت: غذاهایی که امروزه مصرف میكنيم از زمان پیدایش و تولید به سموم مختلف آغشته و در نهایت مصرف و وارد بدن میشوند. در این کتاب درباره محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به کشاورزی ارگانیک و غذای سالم توضیحاتی ارایه شده است.
به عقیده دریایی، بسیاری از موادی که به عنوان غذا وارد بدن میشوند تغذیه مناسبی نیستند و به انسانها آسیب میرسانند. وی درباره این موضوع گفت: این کتاب درباره مواد غذایی است که میتوان آنها را عاری از سموم و علفکشها تولید کرد و اینگونه مواد میتوانند در بهبود و سلامت جامعه نقش زیادی را ایفا کنند.
وی افزود: بسیاری از بیماریها از جمله بیماری سرطان ناشی از همین غذاهاست. به همین دلیل است که باید بدانیم انواع سبزیجات و پروتئینها را چگونه به دست بیاوریم و آنها را جایگزین محصولاتی کنیم که آغشته به مواد شیمیایی هستند و انسانها در وعدههای غذایی روزانهشان از آنها مصرف میکنند.
نويسنده كتاب «طب شيعه، ميراث گرانبهای اسلامی» ادامه داد: جنبههای کشاورزی و سلامت محیطزیست در کتاب «غذای سالم، غذای ارگانیک» مورد بحث قرار گرفتهاند و همچنین توضیحاتی درباره ضررها و ضایعاتی که مصرف مواد شیمیایی به دنبال دارند آورده شده است.
وی درباره هدف خود از نگارش این کتاب چنین توضیح داد: مردم باید آگاه شوند که مصرف غذای سالم چه تاثیری بر سلامت و زندگی آنها خواهد داشت و چگونه با دقت در تغذیه میتوان از ابتلا به بسیاری از بیماریها جلوگیری کرد. باید بیاموزیم که برای حفظ خاک، آب و محیط زیست از مواد شیمیایی مصرف نکنیم زیرا در نهایت این مواد به بدن خود انسانها وارد میشود.
این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی افزود: در این کتاب از عوامل بیولوژیک برای دفع سموم آفات نام برده شده و موادی طبیعی چون عصاره سیر، مرزه به عنوان بهترین جایگزین برای آفتکشها معرفی میشوند.
این کتاب حدود 240 صفحه است و در ماههای آینده از سوی انتشارات سبحان نور روانه پيشخان كتابفروشيها میشود.
شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۷
نظر شما