سه‌شنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۲

خسرو عباسی‌خودلان، مسوول هیات داوران جایزه ادبی شمس آل‌احمد، با ذکر جزییات برگزاری این جایزه، یکی از انگیزه‌های ‌برپایی آن را اهل البرز بودن شمس آل‌احمد دانست و گفت: نیاز بود که از این نویسنده به عنوان نویسنده‌ای که اصالتا البرزی است، به گونه‌ای خاص در این استان تجلیل شود.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، خودلان، درباره این جایزه ادبی گفت: جایزه «شمس آل‌احمد» از سوی موسسه فرهنگی،‌ هنری ماه و مهر، با حمایت معاونت فرهنگی اداره ارشاد استان البرز و همکاری انجمن نویسندگان این استان برگزار می‌شود و به لحاظ محتوایی دو موضوع اجتماعی و آیینی دارد؛ همان‌طور که جلال آل‌احمد و شمس نیز به عرصه نوشتن چنین نگاهی داشتند.
 
وی افزود: زنده‌یاد شمس آل‌احمد علاوه بر پژوهش ادبی، چند مجموعه داستان نیز داشت. از این رو این جشنواره موضوع داستانی یافته است؛ ضمن آن‌که نیاز بود که از این نویسنده طالقانی در این استان تجلیل شود.

به گفته او آثار شرکت کننده در این جشنواره باید در اشکال داستان کوتاه، داستان کوتاه کوتاه و داستان پیامکی باشند و هر نویسنده می‌تواند دو تک داستان خود را به این جشنواره ارسال کند.
 
فراخوان این جشنواره 15 خرداد سال جاری اعلام شده و مهلت ارسال آثار تا 23 مرداد است. مراسم اختتامیه جشنواره شمس آل‌احمد  14 شهریور امسال (1391) است. 

جوایز این جشنواره در بخش‌های گوناگون به شرح زیرند: 

 بخش داستان کوتاه

نفر اول مبلغ ۱۰میلیون ریال به همراه لوح یادبود و تندیس جشنواره.
نفر دوم : مبلغ هشت میلیون ریال به مراه لوح یادبود.
نفر سوم : مبلغ ۶میلیون ریال به مراه لوح یادبود. 

بخش داستان کوتاه کوتاه
نفر اول : مبلغ هفت میلیون ریال به مراه لوح یادبود و تندیس جشنواره.
نفر دوم : مبلغ پنج میلیون ریال به مراه لوح یادبود.
نفر سوم : مبلغ سه میلیون ریال به مراه لوح یادبود.

بخش داستان پیامکی
نفر اول : مبلغ سه‌میلیون ریال بهمراه لوح یادبود و تندیس جشنواره.
نفر دوم : مبلغ دو میلیون ریال بهمراه لوح یادبود.
نفر سوم : مبلغ یک میلیون ریال بهمراه لوح یادبود.

علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۳ مرداد آثار خود را به معاونت فرهنگی، مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز ارسال کنند. مراسم اختتامیه این جشنواره ۱۴ شهریور برگزار می‌شود.

شمس‌الدین سادات آل‌احمد، زاده تیرماه ۱۳۰۸نویسنده و محقق ایرانی‌ و دانش‌آموخته فلسفه و علوم تربیتی‌بود و دبیر آموزش و پروش بود. وی در ۱۴ آذر ۱۳۸۹ درگذشت. او برادر جلال آل‌احمد، نویسنده شناخته شده ایرانی است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۴/۱۴
    عالي است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط