كتاب «برنامهريزي و مشاوره حرفهاي و شغلي» منتشر شد. مولفان در اين اثر بر ضرورت راهنمايي شغلي تاكيد ميكنند و به بيان نظريات و تحقيقات صورت گرفته در اين حوزه ميپردازند.-
وي ادامه داد: در گذشته انتخاب مشاغل توسط افراد بسيار متفاوت از شرايط كنوني بود. جوانان اغلب حرفه خود را به صورت موروثي از پدران خود به ارث ميبردند، در نتيجه مشاوره شغلي به مفهوم امروزي چندان مفهومي نداشت.
با گسترش مشاغل متعدد و تخصصي شدن امور، نياز به هماهنگي ميان توانايي فرد و نوع حرفه احساس شد و زمينههاي شكلگيري فرآيندي با عنوان راهنمايي شغلي را متناسب با قابليتها و تواناييهاي افراد فراهم كرد.
انديشمندان اسلامي نيز بر اهميت راهنمايي شغلي در دورههاي مختلف تاكيد فراواني كردهاند. به طور مثال بوعلي سينا، فيلسوف بزرگ، رعايت تفاوتهاي فردي، طبيعت، ذوق و سليقه افراد را در برنامهريزي آموزشي و انتخاب شغل، اصل مهمي ميداند كه نبايد از آن غفلت كرد.
كتاب «برنامهريزي و مشاوره حرفهاي و شغلي» در چهار فصل با عناوين «برنامهريزي و مشاوره شغلي»، «راهنمايي و مشاوره شغلي در دوره ابتدايي»، «راهنمايي و مشاوره شغلي در دوره راهنمايي و دبيرستان» و «مشاوره شغلي و خدمات حرفهاي در موسسات آموزش عالي» به ارايه راهكارهاي كاربردي براي انتخاب بهترين شغل متناسب با گروههاي سني و علايق افراد ميپردازد.
چاپ نخست كتاب «برنامهريزي و مشاوره حرفهاي و شغلي» اثر مشترك دكتر عليمحمد نظري و مجيد كلي با شمارگان 1000 نسخه، 200 صفحه و بهاي 2 هزار و 500 تومان از سوي موسسه كار و تامين اجتماعي منتشر شده است.
نظر شما