شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۰
۲۰ حکایت از مثنوی معنوی نمایشنامه می‌شوند

مجید راستی ۲۰ حکایت از مثنوی معنوی را دست‌مایه نگارش نمایشنامه برای نوجوانان کرده است. او این نمایشنامه‌ها را با هدف علاقه‌مند کردن دانش‌آموزان به نمایش و تئا‌تر نوشته.-

راستی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، گفت: از میان داستان‌های مثنوی معنوی ۲۰ داستان را انتخاب و به شکل نمایشنامه برای نوجوانان تنظیم کردم. تا کنون نگارش بیشتر حکایت‌ها تمام شده و تنها نیاز به بازنگری نهایی دارد.

این نویسنده درباره این نمایشنامه‌ها گفت: حکایت‌هایی را انتخاب کرده‌ام که موضوعات متنوعی دارند و از قابلیت بیشتری برای اجرای نمایش برخوردارند. در نگارش این نمایشنامه‌ها به این نکته توجه داشتم که اجرای آن‌ها در مدرسه و با امکانات کم هم امکان پذیر باشد.

راستی ورود تئا‌تر و نمایش به مدرسه‌ها را یکی از اهداف نگارش «۲۰ نمایشنامه از مثنوی معنوی» دانست و دراین‌باره توضیح داد: یکی از راه‌های ورود نمایش به مدرسه‌ها و علاقه‌مند کردن دانش‌آموزان به تئا‌تر، وجود متن‌های ساده برای اجراست تا کودکان و نوجوانان با امکانات محدود قادر به اجرای آن باشند. تشویق بچه‌ها به کار گروهی در قالب نمایش هم از مهم‌ترین اهدافم در نگارش این نمایشنامه‌ها بود.

مجید راستی دو کتاب دیگر هم برای کودکان نوشته است که در مرحله تصویرگری هستند. 

«پسری به نام غوره» یکی از این کتاب‌هاست که توسط به‌نشر منتشر می‌شود. این کتاب از زبان کودکی به نام غوره روایت می‌شود که هنوز به دنیا نیامده است.

«شهر خیار‌ها» نیز کتاب دیگری از مجيد راستی است که مرحله تصویرگری را توسط اکبر نیکان‌پور می‌گذراند.

ناشر این کتاب انتشارات دانش‌نگار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها