سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۴
تدريس درس «رسانه» در دانشگاه و دبيرستان ضروري است

پروفسور يحيي كمالي‌پور، ريیس دپارتمان ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه پوردو آمریکا، با اشاره به اين‌كه در عصر ارتباطات به درك صحيحي از رسانه‌ها نيازمنديم، گفت: ما در هر كجاي دنيا كه زندگي كنيم تحت تأثير رسانه‌ها قرار داريم، به همين دليل بايد درباره چگونگي تأثير رسانه‌ها اطلاعات داشته باشيم. همچنين بهتر است كه درسي با محتواي رسانه در همه رشته‌هاي دانشگاهي و دبيرستان‌ تدريس شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، استاد برجسته ارتباطات كه همزمان با روزهاي پاياني نمايشگاه كتاب به ايران آمد، در پاسخ به خبرنگار ايبنا دلايل سفرش را اين‌گونه توضيح مي‌دهد: رونمايي از كتابم با نام «مسافر دهكده جهاني» در روز 27 ارديبهشت به مناسبت «روز جهاني ارتباطات و روز ملي روابط عمومي» همچنين حضور در همايش‌هاي مرتبط با اين روز و ملاقات با خانواده از دلايل مهم سفر به ايران است.

ريیس دپارتمان ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه پوردو آمریکا، درباره نخستين بازديدش از نمايشگاه كتاب تهران، گفت: از نظر فرهنگي اين رويداد كه هر سال برگزار مي‌شود، قابل تقدير است و به تقويت فرهنگ مطالعه در ايران كه سرانه آن پايين است، كمك خواهد كرد.

كمالي‌پور با اشاره به استقبال مردم از نمايشگاه كتاب، عنوان كرد: اين بازديد نشان‌دهنده درك مردم ايران از پويايي و زنده بودن كتاب است. چرا كه كتاب بزرگترين و ماندگارترين گنجينه فرهنگي هر كشور است.

ریيس انجمن جهانی ارتباطات، درباره كتابش گفت: اين كتاب خاطرات دوران زندگي من است كه توسط نگين حسيني با قلمي شيوا نوشته شده و احساساتم را در قالب گفت‌وگويي كه هشت تا ده ماه به صورت حضوري با يكديگر داشتيم شرح داده است.

وي درباره انتشار كتاب خاطرات شخصي‌اش گفت: من ترديد دارم كه آيا نگارش كتابي درباره زندگي خصوصي و انتشار آن كار درستي بوده و يا نه. اميدوارم خوانندگان و اهالي رشته ارتباطات با خواندن كتاب ديدگاه‌ها خود را درباره آن با من درميان بگذارند.

سردبیر مجله جهانی رسانه با تاكيد بر اين‌كه اين كتاب مي‌تواند به نسل جوان ياري برساند، گفت: تجربيات من مي‌تواند به نسل جوان ايران بياموزد كه در شرايط مختلف زندگي نااميد نباشند.

وي با اشاره به اين‌كه شفاف بيان كردن زندگي شخصي كار ساده‌اي نيست، گفت: نخستين دليل من براي اين كار، كمك كوچكي به جوانان و دانشجويان است تا همواره با اميد و پشتكار به فعاليت بپردازند و بدانند كه در زندگي مي‌توانند تاثيرگذار باشند. 

اين استاد دانشگاه در پاسخ به خبرنگار «ايبنا» مبني بر ارزيابي وي از رشته ارتباطات در ايران، اظهار كرد: در ده سال گذشته فعاليت‌هاي زيادي در اين زمينه انجام شده و كتاب‌هاي بسياري نوشته شده است؛ از نكات مثبت حوزه ارتباطات اين است كه استادان  توانستند قدم در راه تاليف كتاب بگذارند.

وي با اشاره به نقطه ضعف اين حوزه در سال‌هاي گذشته كه عدم توليد و اتكا به ترجمه است، گفت: در تئوري‌هاي ارتباطي تكيه بر ديدگاه‌هاي ايراني نبوده ولي در حال حاضر كيفيت و محتوا در اين حوزه در حال تغيير است و روابط عمومي الكترونيك در حال رشد بوده و پيشرفت‌هاي خوبي صورت گرفته است. 

وي افزود: ضعف‌ها نيز در اين حوزه زياد است و در ايران نيازمند تلاش براي شناساندن رسانه و تاثيرات آن به مردم ايران هستيم. ارايه درس عمومي در همه دانشگاه‌ها و دبيرستان‌ها درباره نقش رسانه‌ها و دانش ارتباطات در زندگي افراد و راه‌هاي درست استفاده از رسانه‌ها در كشور ضروري است.

كمالي‌پور عنوان كرد: همه ما در هر كجا باشيم تحت تاثير رسانه‌ها قرار داريم و در دنياي رسانه‌ها شناوريم، بهتر است درباره چگونگي تاثير رسانه‌ها اطلاعات كسب كنيم و دانشگاه‌ها نيز بر اين درس تاكيد بيشتري داشته باشند چون در حال حاضر در عصر ارتباطات به سر مي‌بريم. 

کتاب «مسافر دهکده جهانی»، نوشته نگين حسيني، زندگی شخصی، دانشجویی و حرفه‌ای يحيي كمالي‌پور، ريیس دپارتمان ارتباطات و هنرهای زیبای دانشگاه پوردو آمریکا است كه از کودکی تا مردادماه 1390 روایت‌ شده است.   

اين كتاب از سوي انتشارات سیمای شرق با همکاری ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر شده است.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۱
    kash ke kari anjam beshe
  • ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۱
    تدريس درس «رسانه» در دانشگاه و دبيرستان ضروري است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها