بخش بازار جهاني كتاب ايران در طبقه دوم شبستان مصلاي امام خميني(ره) با كتابها و نرمافزارهاي گوناگون پذيراي علاقهمندان است. غرفه انتشارات علمي و فرهنگي نيز در اين بخش كتابهاي انگليسي، آلماني و فرانسوي را به نمايش گذاشته است.-
به گفته مسوول غرفه اين انتشارات در بخش بازار جهاني، اين انتشارات فقط به معرفي كتاب ميپردازد و علاقهمندان به خريد كتاب بايد به غرفههاي ديگر اين انتشارات در نمايشگاه مراجعه كنند.
همچنين در اين غرفه علاقهمندان ميتوانند به كتابهايي در حوزه محيط زيست، اخترشناسي، رياضيات، تاريخ و ادبيات دسترسي پيدا كنند.
مركز انتشارات علمي و فرهنگي در اواخر سال 1360، جايگزين بنگاه ترجمه و نشر كتاب شد. در 29 فروردين 1363 قانون تبديل مركز انتشارات علمي و فرهنگي از صورت يك «مركز وابسته» به «شركت دولتي وابسته» تصويب شد. شركت همچنان دولتي باقي ماند ولي بودجه آن حذف شد. انگيزه ايجاد اين تغيير، استقلال شركت در تصميمگيري براي گسترش فعاليتهاي خود بود.
از جمله اقداماتي كه در سالهاي بعد انجام گرفت تجهيز چاپخانه بود، به طوري كه پس از خريداري ماشينآلات مختلف اين چاپخانه به يكي از چاپخانههاي مجهز وزارت فرهنگ و آموزش عالي تبديل شد.
بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا شنبه (23 اردیبهشت) در مصلای امام خمینی (ره) برپا است.
نظر شما