به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، صلاحی گفت: به نمایش گذاشتن تجربه ۲۴ سال برگزاری نمایشگاه کتاب در قالب یک غرفه در این دوره از نمایشگاه حرکت بسیار ارزنده ای است و کارهای جنبی جدید این دوره میتواند روی کیفیت نهایی نمایشگاه تاثیر بگذارد.
وی افزود: به نمایش گذاشتن کارنامه نشر سال گذشته جنبه نمایشگاهی بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران را بالا برده است و با تجربه امسال میتوان برای سالهای بعد آینده خوبی را برای این حرکت فرهنگی پیشبینی کرد.
رییس کتابخانه ملی به بهتر شدن بخش بینالملل هم اشاره کرد و افزود: ناشرانی که سال به سال در بخش بینالملل به نمایشگاه کتاب تهران اضافه میشوند نشان از شناخت آن ناشران از اهمیت این نمایشگاه دارد و البته نمایشگاه در ماموریت خود موفق بوده است.
صلاحی درباره بهتر شدن نمایشگاه به دو نکته اشاره کرد و گفت: یکی از مسایلی که میتواند نمایشگاه کتاب تهران را بهتر از پیش کند مکانی است که برای آن میتوان درنظر گرفت. همان طور که خود وزیر ارشاد هم به مکانی مخصوص برای نمایشگاه کتاب اشاره کرد؛ اگر چنین جای دایمی برای نمایشگاه به وجود بیاید میتوان شاهد رشد کمی و کیفی نمایشگاه بود و البته از اتلاف انرژیهای بیمورد هم جلوگیری کرد.
وی اضافه کرد: برای نمونه همین سازههای موقت بسیار میتواند هزینه بردار باشد و پس از نمایشگاه دوباره باید برچیده شود. پس مکان نمایشگاه یک ضرورت است که انشاالله هرچه سریعتر به نتیجه برسد.
صلاحی به مساله ای که میتواند بر روند اجرایی نمایشگاه کتاب تاثیرگذار باشد، اشاره کرد و گفت: جوانان پیش از اینکه به سمت ناشر بروند و دنبال نام ناشران باشند، بیشتر به دنبال مباحث موضوعی هستند و البته یک موضوع دیگر بحث e-book کردن کتابها است که هرچه بیشتر این موضوع در نمایشگاه گسترش پیدا کند میتواند بر سطح مطالعه امروز جامعه مفیدتر باشد. هرچند امسال هم حوزه e-book نسبت به سالهای پیش گسترش داشته است.
وی در پایان روند نمایشگاه را رو به رشد و مطلوب عنوان کرد و گفت: باید از همه تجربهها به معنای واقعی و نحو احسن برای دورههای بعدی استفاده کرد تا شاهد نمایشگاهی پر رونق و گسترده در سطح بینالملل باشیم.
بیست و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران با پیام «ربع قرن جهاد فرهنگی» از ۱۳ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۲۳ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱
نظر شما