به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانههاي عمومي استان اصفهان، در اين نشست فرماندار همچنين مبلغ 500 ميليون ريال براي تجهيز و راهاندازي پنج كتابخانه مشاركتي در بخش مركزي و بخش كرون در بودجه سال 91 پيشبيني كرد.
عضويت رايگان اعضاي فعال بسيج، افراد تحت پوشش كميته امداد امام خميني(ره) و افراد تحت پوشش بهزيستي و بازنشستگان در كتابخانههاي شهرستان و پيگيري تشكيل انجمن خيرين كتابخانهساز، از ديگر مصوبات مهم اين جلسه بودند.
غلامرضا ياوري، مديركل كتابخانههاي عمومي استان اصفهان، در اين نشست با بيان اينكه بايد سرانه مطالعه كشور را افزايش دهيم، افزود: در اين زمينه بايد روش و سنت اهداي كتاب و كتابخواني را پايهگذاري كنيم.
وي با اشاره به مطلوب نبودن سرانه مطالعه در كشور بيان كرد: سرانه مطالعه كتاب كشور در سال 88 ، 76 دقيقه در روز بود و اين سرانه در سال 89 به رقم 79 دقيقه رسيد كه با وجود پيشينه درخشان، فرهنگ غني و اصيل ايراني اين ميزان مطالعه بسيار كم است.
ياوري يادآور شد: طي دو سال اخير با فرهنگسازي و تبليغ در زمينه كتابخواني، آمار عضويت كتابخانههاي عمومي سه برابر افزايش يافته است.
در اين نشست، همچنين رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان تيران و كرون گفت: اعتبارات جذب شده به كمك فرماندار شهرستان، از رقم پنج ميليون تومان به 10 ميليون تومان افزايش يافته است.
احمد احمدي اضافه كرد: اداره كل كتابخانه عمومي شهرستانبه دليل كم بودن اعتبارات با مشكل روبهرو است، در حالي كه در شهرستان به اعضاي هر چهار نفر، يك كتاب وجود دارد كه اين رابطه بايد بر عكس باشد.
وي با اشاره به فعاليت دو كتابخانه عمومي در شهرستان گفت: پراكنده بودن جمعيت و نبود كتابخانه در بخش كرون، مشكلاتي را براي علاقهمندان به وجود آورده و لازم است كتابخانههاي عمومي شهرستان گسترش پيدا كنند.
رييس اداره كتابخانههاي عمومي شهرستان تيران و كرون ادامه داد: ساخت كتابخانه در شهر عسگران به دليل نبودن زمين مناسب راكد مانده است كه اميدواريم با تخصيص اعتبارات استاني فعال شود.
سهشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۰
نظر شما