به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) یادداشت سردبیر این شماره از کتاب ماه هنر به رابطه هنر و الهیات میپردازد. بعد از این نوشتار در یک مقاله زندگی، آثار و دیدگاههای مرحوم استاد عبدالله فرادی بررسی شده است. نویسنده این مقاله کاوه تیموری، سردبیر مجله رشد هنر است.
مقالههای بعدی که به نحوی به مقوله رابطه دیالکتیکی مابین هنر و الهیات میپردازند،عبارتند از «نقد و بررسی دو کتاب در زمینه زیباییشناسی ملاصدرا» به قلم عبدالله امینی، «نماد و سرنمون؛ پژوهشی در معنای وجود» نوشته مارتین لینگز متفکر سنتگرای انگلیسی، «حکمت و هنر در عرفان ابنعربی» نوشته عالیه ایمنی و «بررسی آموزههای زیباشناسی و فلسفی متفکرین مکتب شارتر و تاثیر آن بر معماری کلیسای شارتر» نوشته ابوالفضل صادقپور و مریم خلیلزاده.
دیگر مقالهها عبارتند از «صندلیهای مدرن» به قلم رضا افهمی و فریناز فربود، «طراحی گرافیک و سیر تکامل آن در قرن گذشته» نوشته جواد احمینیا و علیاصغر شیرازی، «بررسی سیر تکامل اسلیمی در هنر ایران» نوشته عبدالله میرزایی، «جایگاه تزیینی نقش ماهی در فرهنگ و هنر ایران» نوشته رضا حیدری، محمد افروغ، «روشی برای ایده یابی و پرورش خلاقیت خوانندگان» نوشته سیده زهرا میرصالحی، «سبکشناسی طراحی گرافیک معاصر ژاپن به سوی هویتی شرقی» نوشته حمید جباری راد، «ابداع آوانگارد – فرانسه 80 – 1830» نوشته لیندا نکلین، «نگاهی به تاریخ صنایع دستی دوره معاصر» نوشته مریم فدایی، «هنر و پست مدرنیسم» نوشته علیرضا عزیزی.
همچنین در این شماره این کتابها معرفی شدهاند: «درباره عکاسی»، اثر سوزان سانتاگ، «شهر آرمانی اسلام یا فضای حیات طیبه»، نوشته دکتر محمد نقی زاده، «نمایشهای ایرانی» (جلد 5، 6،7) نوشته صادق عاشورپور و «گرامافون و نمایش» نوشته اردشیر صالحپور.
شماره 164 نشریه «کتاب ماه هنر» در 120 صفحه همراه با لوح فشرده، با قیمت هزار و 200 تومان روی دکهها رفته است.
دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷
نظر شما