رحمتالله فتاحي نويسنده اين اثر درباره ويژگيهاي اين كتاب به خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) گفت: اين كتاب مشتمل بر مجموعه مقالاتي است كه از من در مجلات و كتابهاي مختلف وجود دارد.
وي ادامه داد: ويژگي اصلي اين كتاب رويكردي است كه نسبت به موضوعات مورد نظر در حرفه كتابداري وجود دارد؛ در اين كتاب سعي شده علاوه بر بيان چالشهاي موجود در اين رشته، مسايل حرفه كتابداري در آينده نيز در نظر گرفته شود.
فتاحي تأكيد كرد: تنها حرفههايي قادرند جايگاه خود را در جامعه و در فرايند تغيير و تحول تثبيت كنند كه توان همراهي و سازگاري با روند تحولات داشته و از سوي ديگر توان مديريت و راهبري تحولات در راستاي رسيدن به هدفها و رسالتهاي خود را داشته باشند.
وي افزود: در اين كتاب بيشتر چالشها، رويكردهاي نو و راهبردهاي پيش روي حرفه كتابداري برجسته و سعي شده راهكارهايي در حوزههاي مختلف رشته كتابداري اعم از سازماندهي اطلاعات، آموزش، خدمات و ... ارايه شود.
فتاحي اضافه كرد: اين اثر ميتواند افق ديد گستردهاي را درباره آينده شغلي اين حرفه در اختيار خوانندگان، دانشجويان كارشناسي ارشد و كتابداران قرار دهد.
اين استاد كتابداري با بيان اينكه گردآوري اين كتاب يك سال طول كشيده است، گفت: اين كتاب در سه بخش و حاوي 17 مقاله است.
وي ادامه داد: ار اطلاعات تا دانش، بازنگري در كاركردهاي كتابخانههاي تخصصي، برنامهريزي و مديريت توسعه خدمات برون كتابخانهاي، از آرمانها تا واقعيت، آينده فهرستنويسي و ... از جمله مقالاتي است كه در اين كتاب آورده شده است.
فتاحي از برگزيده شدن اين كتاب در جايزه كتاب فصل زمستان سال 90 خبر داد و تصريح كرد: اين اثر بر آن است تا بخشي از دانشي را كه كتابداران در راستاي برخورد با محيط جديد و چالشهاي آن نياز دارند در اختيار آنها قرار دهد.
یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۸
نظر شما