به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این كتاب شامل بخشهاي متنوعي از جمله كميته خواب، روياهاي خريدني، نزهتكده باشكوه، شيطان ويولون ميزند، كميته خواب برنده جايزه نوبل ميشود، چرخ خياطي و روياهاي ديگر، چنگال پلنگ و وقتي گاندي روياي مقاومت ديد است.
دكتر ديردرا بريت، نويسنده اين كتاب كه استاديار روانشناسي در دانشكده پزشكي هاروارد است، در مقدمه كتاب از ناخودآگاه شعورمند و همراه و همدل سخن ميگويد كه با زبان روياها به ياري خفتگان ميآيد تا به حل مسايل ايشان كمك كند.
وي در بخش ديگري از كتاب به موضوع عمده روياها كه مسايل شخصي ما هستند اشاره ميكند و ميگويد: كمبودهاي كودكي، حس و حال كنوني شخص و چگونگي مناسباتمان با ديگران از جمله اين موارد است.
كتاب «كميته خواب» بيانگر اين است كه رويا نه همواره شعورمند است و نه همواره مهمل. قدرت يك رويا در اين حقيقت است كه الگويي متفاوت از انديشه است و اينكه رويا مكمل و غنيكننده چيزي است كه ما در بيداري فراچنگ آوردهايم.
در بخشي از كتاب با عنوان «معماري رويايي» آمده است: «طراحي معماري با مهندسي همآميخته است و به همين دليل دچار محدوديتهاي ساختاري آن است. يك نقاش ميتواند خانهاي را ترسيم كند كه در هوا شناور است يا از دود ساخته شده ولي يك معمار از ساختن آنها ناتوان است.»
در ادامه مثالي از معمار يك شركت بزرگ آورده شده كه بسياري از طرحهايش را در رويا ديده است.
چاپ نخست كتاب «كميته خواب؛ چگونه هنرمندان، دانشمندان، ورزشكاران از روياهايشان براي حل خلاقانه مسايلشان استفاده ميكنند» در 312 صفحه، شمارگان يك هزار و 100 نسخه و به بهاي8000 تومان به كوشش انتشارات كتاب پنجره روانه بازار نشر شده است.
پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۱
نظر شما