رييس كميسيون آموزش اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، عنوان كرد: در اين دوره آموزشي، تمام مسايل فني مرتبط با كتاب از صفر تا 100 به فراگيران آموزش داده ميشود.
فتحالله فروغي افزود: يكي از مشكلات عمده كتابها اين است كه چشمنواز نيستند، زيرا فونت تيتر آنها مناسب نيست و نميتواند مخاطب را جذب كند.
وي با بيان اينكه يك نسخهپرداز وظايف متعددي را در موسسه انتشاراتي به عهده دارد، اظهار كرد: مشخص كردن كارهايي مانند نمونه فونت، قطع كتاب، تيتربندي، منابع و ماخذ، پانويسي و ... به عهده نسخهپرداز است.
فروغي تصريح كرد: در اين دورهها كارشناس و مسوول كتابپردازي در حوزه نشر تربيت ميشود تا كتابها از آرايش صوري خوب و مناسبي برخوردار باشند.
به گفته وي، نمونهخواني بخش ديگر مباحث اين دوره است به گونهاي كه نوشتههاي مترجم و مولف را با يكديگر مقابلهخواني ميكند.
فروغي با بيان اينكه نياز برگزاري اين دوره از مدتها پيش احساس شده بود، يادآور شد: سرفصلهاي دوره در حال تهيه و تدوين است و نخستين جلسه آن پس از برگزاري بيست و پنجمين دوره نمايشگاه بينالمللي كتاب برگزار ميشود.
وي همچنين ارتقاي سطح علمي و آموزشي صنعت نشر را از اهداف اين دوره دانست و گفت: با توجه به اهميت اين دورهها، سرفصلها به گونهاي تنظيم شده است كه 80 درصد مباحث علمي باشد.
چهارشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۱:۲۲
نظر شما