محمدرضا پاشنگ با اعلام اين خبر به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: علاوه بر تجهيز بخش فارسي اين كتابخانه، 700 عنوان كتاب نيز به بخش غير فارسي اضافه شده است.
وي افزود: سال گذشته كل منابع موجود در بخش فارسي كتابخانه حدود 28 هزار نسخه بود و در بخش غير فارسي نيز 17 هزار نسخه كتاب در دسترس دانشجويان و استادان قرار داشت كه سال جاري به اين تعداد افزوده شد.
پاشنگ با اشاره به اينكه خريد كتابهاي اين كتابخانه از نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران و نمايشگاه كتابهاي دانشگاهي صورت ميگيرد، افزود: مبناي خريد كتاب براي كتابخانه بر اساس درخواست مراجعان در بخش امانت، تشخيص گروه و نيازهاي آن سال و همچنين بر اساس رشتههاي تحصيلي است.
وي اظهار كرد: كتابخانه مركزي دانشگاه شاهد مسوول تصميمگيري و تخصيص بودجههاي خريد و سازماندهي ساير كتابخانههاي دانشگاه شاهد است، اما به دليل قرار داشتن اين كتابخانه در طرح جامع دانشگاه و مسافت طولاني با برخي دانشكدهها، خدمات الكترونيكي كتابخانه جايگزين مراجعه حضوري براي دانشجويان اين دانشكدهها شده است.
معاون كتابخانه مركزي دانشگاه شاهد با اشاره به عضويت اين دانشگاه در طرح «امين» گفت: در قالب اين طرح، مدارك مورد نياز مراجعان اعم از كتاب، پاياننامه و مقاله در صورت موجود نبودن در كتابخانه مركزي دانشگاه و موجود بودن در كتابخانههاي ساير دانشگاههاي وابسته به طرح امين، تأمين ميشود و از طريق بخش امانت كتابخانه مركزي در اختيار مراجعان قرار ميگيرد.
وي تأكيد كرد: سيستم اين كتابخانه با وجود مجهز بودن به گيت الكترونيك به دليل كمبود نيرو به شكل مخزن باز نيست و دانشجويان ساير دانشگاهها نيز تنها در صورت داشتن معرفينامه ميتوانند از اين كتابخانه استفاده كنند.
سهشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۵
نظر شما