چهارشنبه ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۰
«جامعه‌شناسي در ورزش» خلاء مكتوبات بومي را پرمي‌كند

نادريان جهرمي، درباره كتاب «جامعه‌شناسي در ورزش» گفت: با توجه به خلائي كه در حوزه بومي‌سازي منابع تربيت بدني و علوم ورزشي احساس مي‌شد، اين كتاب را به رشته تحرير درآوردم./

 دكتر مسعود نادريان جهرمي در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، در اين باره اظهار كرد: مطالب اين نوشتار كمك مي‌كنند با مستحكم كردن زيرساخت‌ها و پايه‌هاي ورزشي ميان ورزشكاران و عوامل مرتبط با آن‌ها، به عرصه ورزش حرفه‌اي نزديك‌تر‌ شويم.

نادريان جهرمي ادامه داد: تاكنون كتاب‌هايي نگارش يافته در اين حوزه از منابع غربي اقتباس شده بودند اما من در نگارش اين اثر سعي كردم به صورت علمي و خودآگاه، استراتژي ويژه‌اي را ارايه دهم. 

به گفته وي، كتاب «جامعه‌شناسي در ورزش» به مباحث گوناگون مرتبط به ورزش نظير «خانواده و ورزش»، «اقتصاد و ورزش»، «رسانه‌ها و ورزش»، «دولت و ورزش» و «اوقات فراغت و ورزش» مي‌پردازد و از سوي نشر بامداد كتاب روانه بازار نشر شده است.

عضو هيات علمي دانشگاه اصفهان از تاليف كتاب ديگرش با عنوان «اصول، مباني و فلسفه ورزش» خبر داد و اظهار كرد: اين كتاب بر اساس سه كلمه «اصول» كه به مفاهيم شالوده‌ها و زير ساخت‌هاي ورزش اشاره دارد، «مباني» در برگيرنده علوم مختلف است و «فلسفه» به چرايي ورزش توجه دارد، نگارش شده است. 

وي ادامه داد: هيچ پديده‌اي مثل ورزش با اكثر علوم در ارتباط نيست و بسياري از علوم دانشگاهي پسوند ورزش را به خود اختصاص داده‌اند، مانند فيزيولوژي ورزشي و حقوق ورزشي. فلسفه ورزش نيز به موضوع هايي نظير «چرا ورزش مي‌كنيم؟» و «چرا ورزش‌هاي خشن و پر برخورد را گسترش مي‌دهيم؟» پاسخ منطقي و اصولي مي‌دهد.

نادريان جهرمي گفت: كتاب «اصول، مباني و فلسفه ورزش» ارزش‌ ورزش‌هاي قهرماني، تفريحي، آماتور و حرفه‌اي را بيان مي‌کند و به تشريح موضوع هاي گوناگون تربيت بدني كه شامل «حركت درماني»، «حركات اصلاحي»، «آمادگي جسماني» و «حركات ريتميك» است، مي‌پردازد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها