به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، این کتاب نخستین بار در سال 1991 در کشور نروژ منتشر شد. در این اثر با داستان زندگی دختری به نام سوفی آشنا میشویم که حدود 15 سال سن دارد و با فردی به نام آلبرت نامهنگاری میکند. او در این نامهها سوالاتی را مطرح میکند که دریچهای است به دنیای فلسفه و اساس زندگی بشری را مورد کنکاش قرار میدهد.
شخصیت اول داستان در این رمان، علاوه بر طرح مسایل فلسفی حوادث جالبی را در داستان رقم میزند که سبب میشود رمان «دنیای سوفی» اثری خستهکننده و صرفا برای آموزش فلسفه نباشد. مخاطب با خواندن این کتاب، در قالب یک اثر داستانی، با تاریخ فلسفه هم آشنا میشود و سیر تحول تفکر اندیشمندان را مشاهده میکند. این رمان اثری است درباره تاریخ حکمت غرب و شخصیتهای فلسفی قرنهای گذشته در آن حضور دارند.
در توضیح این کتاب آمده: «یاستین گاردر استاد بزرگ فلسفه، به راحتی مباحث پیچیده فلسفه غرب را، بیآنكه مبتذل شود، به زبان شیوا، ساده و همهفهم بیان میكند. از بهرهجویی مسیحیت، از نظریههای افلاطون و ارسطو گرفته تا اندیشههای هگل و مباحث جدید فلسفه و انسان محكوم به آزادی. «دنیای سوفی» یك رمان است، رمانی خودآموز، با طرحی گیرا و دلنشین درباره هستی.»
این اثر با ترجمه مهرداد بازیاری، حسن کامشاد و کورش صفوی هم به فارسی ترجمه شده است.
چاپ دوم رمان «دنیای سوفی؛ رمان تاریخ حکمت غرب» اثر یاستین گاردر با ترجمه مهدی سمسار در 592 صفحه و به بهای 11 هزار تومان از سوی نشر جامی روانه بازار کتاب ایران شده است.
یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲
نظر شما