خالق رمان «بيست سال تنهايي» اين اثر را بهانهاي براي بيان دشواريها، رنجها و شرايط روحي و رواني رزمندگان اطلاعات و شناسايي در اردوگاههاي حزب بعث عراق ميداند. اين كتاب توسط سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس ارتش (ساحادم) چاپ شده است.-
وي با اشاره به واقعيت داشتن اين حادثه ادامه داد: اين مرزبانان، به دفعات از تحركات مشكوك عراقيها و سنگرزني آنها در كنار شط العرب خبر داده بودند، اما اين گزارشها مورد توجه قرار نگرفته بودند. آنها به صورت خودجوش به شناسايي منطقه براي جنگ احتمالي پرداختند كه تمامي آنها با حمله موشكي عراق به شهادت رسيدند.
نويسنده كتاب «به ياد ماندني»گفت: من براي روايت اين حادثه و توصيف حال و هواي اسارت رزمندگان اطلاعات و عمليات، شخصيت اصلي اين رمان به نام «رضا» را زنده نگه داشتم. در حالي كه درجه رضا ستوان دومي است، توسط عراقيها به عنوان يكي از عوامل اطلاعاتي ايران به اسارت درميآيد.
معظمي گودرزي افزود: در ادامه رمان، نام رضا تا بيست سال به صليب سرخ به عنوان اسير جنگي معرفي نميشود و او در زندانهاي عراق باقي ميماند. من اتفاقات رخ داده در اين سالها را بر اساس خاطرات ثبت شده از آزادگان نيروي هوايي ارتش نوشتهام.
وي ادامه داد: رمان «بيست سال تنهايي» بهانهاي براي بيان دشواريها و رنجهاي رزمندگان اطلاعات و شناسايي در اردوگاههاي حزب بعث عراق است. چون زندان آنها از بقيه اسرا جدا بوده و سختترين شرايط روحي و رواني را تحمل كردهاند.
اين داستاننويس ارتشي با اشاره به پيامهاي موجود در رمان «بيست سال تنهايي» يادآور شد: در صفحه به صفحه اين رمان سعي كردهام كه بر لزوم هوشياري نسبت به دشمنان تاكيد كنم تا اشتباهات گذشته را تكرار نكنيم.
معظمي گودرزي، جوانان را مهمترين مخاطبان رمان «بيست سال تنهايي» خواند و گفت: يكي ديگر از هدفهاي من براي نگارش اين رمان، القاي حس ميهندوستي به جوانان و نسلهاي آينده بوده است. جوانان بايد بدانند كه در هيچ شرايطي نبايد كشور خود را به هيچ چيزي ترجيح دهند.
رمان «بيست سال تنهايي» در قطع رقعي و 228 صفحه، با شمارگان 3هزار نسخه و بهاي 40هزار ريال، توسط سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاعمقدس ارتش (ساحادم) منتشر شده است.
نظر شما