به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، پنجمین جلسه مشترک کمیتههای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران عصر روز گذشته (25 دی) تشکیل شد. این جلسه در سالن جلسات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران با حضور اعضای کمیتههای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی برگزار شد.
دکتر مهدی علیپور حافظی، مسوول کمیته پژوهش انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران در ابتداي اين جلسه با ارايه گزارشي از برنامههاي پيشرو اين انجمن در ماه جاري گفت: نخستین همایش از سلسله برنامههای فصلی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران با موضوع «برنامهريزي استراتژيك در كتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی» چهارشنبه 28 دي برگزار ميشود.
وي ادامه داد: 12 بهمن نيز در همايشي ديگر با همين موضوع و با توجه به گستردگي آن، دكتر مهري پريرخ و مهندس مجيد اميدوار سخنراني ميكنند و در تاريخ 26 بهمن نيز در موسسه خانه كتاب نشست تخصصي با همين موضوع برگزار ميشود كه جزئيات آن اعلام خواهد شد.
عليپور حافظي افزود: كارگاه آموزشي «برنامهريزي استراتژيك در كتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی» نيز با سخنراني سيروس عليدوستي و مجيد اميدوار در تاريخ 3 اسفند برگزار خواهد شد.
وي از چاپ كتابي با موضوع مقالات ارايه شده در اين همايشها خبر داد و اضافه كرد: مجموعه مقالاتي كه در همايشهاي «برنامهريزي استراتژيك در كتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی» توسط سخنرانان ارايه ميشود، در اين كتاب چاپ خواهد شد.
ابراهيم عمراني از اعضاي ديگر اين انجمن نيز با اشاره به اينكه تا كنون سخنرانيهاي انجام شده در انجمن تا پايان دوره دوم چاپ شده است، گفت: بايد ساير سخنرانيها نيز گردآوري شده و در قالب مجموعه مقالات چاپ شود.
وي تاكيد كرد: اگر سخنرانيهاي انجام شده در برنامههاي انجمن بر اساس مقالات علمي باشد سطح كيفي همايشها بالاتر خواهد رفت و ما ميتوانيم به كميسيون انجمنهاي علمي وزارت علوم پيشنهاد كنيم كه اين گونه سمينارها و مقالات انجمن را در ارزيابي علمي استادان و نيز دانشجويان به شمار آورند.
وي اضافه كرد: بايد ببينيم كه بانك مقالات علمي كشور چه مقالاتي را با چه اعتبار علمي فهرست ميكند و ما نيز بر همين اساس سطح مقالات علمي خود را بالا ببريم.
در بخش ديگري از اين جلسه نيما غلامي دبير انجمن علمي دانشجويي كتابداري و اطلاعرساني(ادكا) بر حضور بيشتر اعضاي اين انجمن در جلسات كميتههاي انجمن كتابداري تأكيد كرد و گفت: ما علاقهمنديم تا در اين جلسات حضور داشته باشيم و بتوانيم درباره دغدغههاي مشترك خودمان در حوزه كتابداري با يكديگر صحبت كنيم و اميدواريم اين فرصت در انجمن كتابداري براي ما فراهم شود.
عمراني نيز در پاسخ به اين درخواست گفت: اعضاي انجمن علمي دانشجويي ادكا ميتوانند در اين جلسات حضور داشته باشند و قطعاً در ميان برنامههايي كه انجمن دارد قابليتهاي ادكا نيز ميتواند تعريف شود و شما هم اعلام كنيد كه در هر برنامه چه پتانسيلهايي ميتوانيد داشته باشيد.
عمراني اضافه كرد: ما در انجمن كتابداري و اطلاعرساني بر اين مسأله استواريم تا هم طيف پيشرو را در نظر داشته باشيم و هم طيف ضعيف را و البته بين اين دو گروه را نيز نبايد از ياد ببريم بنابراين تمام تلاش ما اين است كه از تمام برنامههاي اجرا شده در اين انجمن همه بتوانند استفاده كنند.
در بخش ديگري از اين جلسه امیررضا اصنافی، مسوول كميته همايشهاي انجمن، گزارش پیشرفت کار مربوط به برنامه زمستان انجمن کتابداری و اطلاعرسانی، مریم اسدی، گزارش پیشرفت بررسی موضوع پژوهش ملی به همکاری دکتر ابراهیم افشار زنجانی و ملیحه درخوش، گزارش بررسی راهکار و روند توسعه پایگاه اطلاعاتی اعضای هیأت علمی و گروههای کتابداری را ارايه كردند.
جلسات مشترک کمیتههای انجمن کتابداری و اطلاعرسانی به صورت یک هفته در میان با حضور اعضای هیأت رئیسه تشکیل میشود.
دوشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۷
نظر شما