به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، به نقل از روابط عمومی سیما، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست كه در معاونت سیما برگزار شد، گفت: هم اندیشی مدیران این وزارتخانه با مسوولان صدا و سیما به انسجام هر چه بیشتر برای انعكاس فعالیتهای فرهنگی و هنری نظام میانجامد.
سید محمد حسینی با اشاره به برپایی جشنوارههای فیلم، تئاتر، موسیقی، شعر، هنرهای تجسمی و مد و لباس فجر و نیز جشنوارههای كتاب و قرآن، بر ضرورت فرهنگسازی و بازتاب مناسب این جشنوارهها در تلویزیون تاكید كرد.
وی با قدردانی از همكاری صدا وسیما با وزارت ارشاد در انعكاس اخبار حوزه فرهنگ و هنر در شبكههای رادیویی و تلویزیونی، از جشنوارههای فجر به عنوان اعتبار ملی كشور یاد كرد و خواستار همفكری مدیران و صاحبنظران صدا وسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انعكاس بهتر این جشنوارهها برای مخاطبان داخل و خارج كشور شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین آمادگی كارشناسان این وزارتخانه را برای حضور و همفكری در اتاقهای فكر برنامههای فرهنگی و هنری صدا وسیما اعلام كرد.
علی دارابی، معاون سازمان صدا وسیما در امور سیما نیز در این نشست بر انعكاس شایسته جشنوارهها در سیما تاكید كرد و گفت: پرداختن به این جشنوارهها علاوهبر بیان عملكرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سبب ایجاد شادی و نشاط عمومی و ارتقای فضای فرهنگی و هنری در كشور میشود.
وی افزود: تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در سیما به گونهای كه مردم ولایتمدار ایران به تاریخ بعد از انقلاب خود افتخار كنند و به آینده بیشتر امیدوار شوند، ضروری است.
معاون سیما با اشاره به ماموریتهای هر شبكه تلویزیونی درباره جشنوارههای فجر گفت: صدا و سیما نگاه حمایتی به این جشنوارهها دارد.
دارابی از تشكیل اتاق فكر شورای كتاب در سیما در آینده نزدیک خبر داد و ابرای امیدواری كرد: نشستهای مستمر همفكری مدیران صدا وسیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دستاوردهای ارزشمندی برای حوزه فرهنگ و هنر كشور داشته باشد.
حمید شاه آبادی، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست از راه اندازی بخش ویژه انقلاب اسلامی، بصیرت و بیداری اسلامی در برخی جشنوارههای فجر خبر داد و خواستار توجه ویژه تلویزیون به اطلاعرسانی موثر از جشنوارههای فجر و بهخصوص بخشهای ویژه آن شد.
محمد دشتگلی، سرپرست مركز هنرهای نمایشی نیز در این نشست گفت: جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در 17 بخش در تهران و هفت استان كشور برگزار میشود و اطلاع رسانی در این زمینه در شبكههای سراسری و استانی ضروری است.
وی همچنین خواستار اختصاص برنامههای ویژه در شبكههای سیما به هنر نمایش با هدف تبیین، تبلیغ، ترویج و تحلیل محتوای این هنر شد.
رضا حمیدی، دبیر ششمین جشنواره بینالمللی شعر فجر نیز آمادگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را برای همكاری در تولید برنامه هفتگی در زمینه شعر و ادب اعلام كرد.
مدیران شبكههای تلویزیونی نیز با برشمردن برنامههای تلویزیونی برای انعكاس هرچه بهتر رویدادهای جشنوارههای فجر خواستار همكاری متقابل دست اندركاران برگزاری این جشنوارهها شدند.
یکشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۰
نظر شما