نفر برگزیده نخست سیزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی سال، گفت: موانعی که گفته میشود بر سر راه پژوهش قرار دارند، خیالیاند، زیرا اراده قوی پژوهشگر با چنین موانعی متوقف نمیشود.-
وی در پاسخ به این سوال که به عنوان یک محقق و نویسنده بزرگترین موانع بر سر راه پژوهش را چه میدانید، گفت: این موانع خیالیاند. پژوهشگران اگر برای به سرانجام رساندن تحقیقات خود همت و اراده قوی داشته باشند، تمامی موانع به خودی خود از میان میروند.
این نویسنده و استاد دانشگاه ادامه داد: البته پژوهشگر باید تدبیر داشته باشد و اهمیت برنامهریزی را دست کم نگیرد. مشغله و گرفتاریهای زندگی به هر حال وجود دارند اما یک پژوهشگر با اراده میتواند با برنامهریزی، از اوقاتش بیشترین استفاده را ببرد.
آیتالله بهشتی تشویق نویسندگان و پژوهشگران را در قالب جشنوارههای مختلف، سبب سر شوق آمدن پژوهشگران دانست و گفت: آنان پس از این تشویقها، با همت و نیروی بیشتری پژوهشهای بعدی را آغاز میکنند. جامعه ما نیازمند پژوهشهایی در حوزه های مختلف است و به یقین از نتایج آنها استفاده خواهد کرد.
وی درباره کتاب برگزیدهاش با عنوان «اندیشه سیاسی ـ تربیتی علویی در نامههای نهجالبلاغه» گفت: این اثر ششمین جلد از یک مجموعه هشت جلدی است. جلد هفتم این مجموعه به زودی منتشر میشود و اکنون نیز مشغول نوشتن جلد هشتم آنم.
رییس دانشگاه قم ادامه داد: نوشتن این مجموعه، از مقالهای آغاز شد که آن را سالها پیش در مجله «مکتب اسلام» حوزه علمیه منتشر کرده بودم. پس از این مقاله به فکر افتادم که اندیشههای سیاسی امیرالمومنین علی(ع) را در نامههای نهجالبلاغه در قالب چند مقاله بنویسم که این کار به تدریج گسترش یافت و به مجموعهای هشت جلدی ختم شد.
وی با بیان این که «انگیزه نویسندگی همیشه با من همراه بوده است» گفت: در دوره جوانی و حتی نوجوانی، به نوشتن و سرودن علاقهمند بودم. البته مشوقانی هم داشتم، آنان مرا تشويق ميكردند مطالبی هرچند ابتدایی را که علاقه به نوشتن شان دارم، به روی کاغذ بیاورم، زیرا از این راه است که میتوان به نویسندهای تبدیل شد که آثارش مورد استفاده دیگران قرار بگیرند.
آیت الله احمد بهشتی در بخش «فرهنگ، دین و مذهب» سیزدهمین جشنواره بین المللی پژوهش فرهنگی سال، نفر برگزیده نخست شناخته شد. مراسم اختتامیه این جشنواره چهارشنبه (30 آذر) برگزار و از برگزیدگان و شایستگان تقدیر، قدرداني شد.
نظر شما