نيكوسخن، با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: به دليل تعدد چاپخانهداران حوزههاي مختلف در اين صنعت، برخي رقابتهاي نامشروع و غيرحرفهاي در اين صنعت رواج پيدا كرده است.
وي ادامه داد: تعرفه قيمت كارهاي چاپي از سال 1386 تغيير نكرده است و در اين ميان بسياري از چاپخانهداران به دليل تحميل هزينههاي سنگين مجبور به تغيير كار خود شدهاند.
نيكوسخن با بيان اينكه تعدد فعالان حوزه چاپ و افزايش نيافتن تعرفههاي چاپي موجب برخي بينظميها شده است، اظهار كرد: در بسياري از موارد چاپخانهداران قيمت خدمات خود را 60 درصد زير قيمت تعرفه ارايه ميدهند.
وي تصريح كرد: زماني هم كه به مراجع بالا مراجعه ميكنيم ميگويند ارزانفروشي جرم نيست اما توجه ندارند كه تعداد زيادي از فعالان حوزه چاپ در اين پروسه از گردونه خارج شدهاند، زيرا فعاليت در اين صنعت ديگر مثل سابق توجيه اقتصادي ندارد.
نيكوسخن با اشاره به نقش دولت و مسوولان در برون رفت از اين موضوع، گفت: مسوولان دولتي بايد در حوزه كارهاي توليدي به فكر اشتغالزايي باشند زيرا بدون توجه به اين موضوع نه تنها اشتغالزايي نميشود بلكه اشتغالزدايي رخ ميدهد.
وي در بخش ديگر سخنان خود درباره اقدامات يك سال اخير وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در حوزه صنعت چاپ نيز، اظهار كرد: خوشبختانه معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي براي حل برخي از معضلات موجود در اين صنعت حركات مثبتي انجام داده است كه تشكيل شوراي سياستگذاري صنعت چاپ نمونهاي از آن به شمار ميآيد.
رييس اتحاديه چاپخانهداران تهران، همچنين به تفاهمنامه 10 ماده وزارتخانههاي فرهنگ و ارشاد اسلامي و صنعت، معدن و تجارت اشاره كرد و گفت: در صورتي كه اين تفاهمنامه به امضاي دو وزير برسد، مشكلات بسياري از چاپخانهداران به مرور زمان حل ميشود، زيرا صنعت چاپ به عنوان زيرمجموعه صنعت قرار ميگيرد.
به گفته نيكوسخن، اعطاي تسهيلات مالي و اعتباري، معافيت عوارض گمركي، خريد ماشينهاي نو و جديد و ... از ديگر مواردي است كه در سايه اجرايي شدن تفاهمنامه 10 مادهاي اجرايي ميشود.
نشست خبري هجدهمين نمايشگاه بينالمللي چاپ و بستهبندي تهران صبح امروز (شنبه 12 آذر) در اتحاديه چاپخانهداران برگزار شد.
شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵
نظر شما