وی افزود: جشنواره کتاب سال دانشجویی نیز مولود هفته کتاب است و به فاصله یک سال پس از برگزاری نخستین دوره هفته کتاب، پدید آمد و امروز پس از هجده دوره از برگزاری این جشنواره شاهد بلوغ آن هستیم.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: انقلاب اسلامی امروز در جهان جایگاه ویژهای پیدا کرده است و طبق پیشبینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، که زوال سرمایهداری و کاپیتالیسم را پیشبینی کرده بودند، اینک و بعد از گذشت سالها شاهد تحقق فرمایشات ایشان هستیم و زنگ بیداری اسلامی در بسیاری از کشورهایی که حتی در علم سیاست حرف اول را نمیزدند، به صدا در آمده است.
دری با تاکید بر اهمیت حوزههای علوم انسانی گفت: جهان امروز، در حوزه علوم انسانی با خلاءهایی روبرو است که ما آنها را برطرف کردهایم و بسیاری از کشورها تشنه هنر و ادبیات انقلاب اسلامی ایران هستند. آثار ارائه شده در بخش علوم انسانی در هجدهمین دوره جشنواره کتاب دانشگاهی از لحاظ کمی رتبه نخست را دارد و امیدوارم از لحاظ کیفی نیز این آثار رشد مطلوبی داشته باشد.
وی با اشاره به مشکلات ناشران، مولفان، مترجمان و ناشران دانشگاهی در ارائه آثارشان به مخاطبان گفت: این رسالت بر عهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است تا با خرید آثار برگزیده و شایسته تقدیر در جشنواره کتاب سال دانشجویی از فعالان این حوزه حمایت کند.
دری افزود: برگزیدگان کتاب سال دانشجویی نباید رها شوند واگر به پدیدآورندگان آثار مکتوب و نخبگان اعتنا شود ما میتوانیم در آینده شاهد سینما، هنر و تئاتر پویا باشیم.
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان گفت: اساس نامگذاری ایام هفته کتاب که با مشارکت جهاد دانشگاهی انجام شد، مطالبات مقام معظم رهبری بود و حتی شعار هفته کتاب نیز برپایه بیانات و مطالبات معظمله انتخاب شد. امیدواریم در ادامه این جشن باشکوه فروکش نکند و کتاب و کتابخوانی دغدغه مردم و مسوولان باشد.
مراسم پاياني هجدهمین دوره کتاب سال دانشجویی با حصور بهمن دری، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر محمدحسین یادگاری، ريیس جهاد دانشگاهی، دکتر محمد سلگی دبیر جشنواره کتاب سال دانشجویی و برگزيدگان و دانشجويان در سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.
نظر شما