وي پيرامون تعدادي از نفايس و نسخ ارزشمند به نمايش درآمده در اين كتابخانه گفت: در اين نمايشگاه نسخه خطي نفيس «كشف المهم في طريق خبر غدير خم» تاليف هاشم بن سليمان البحراني در سال 1101ه.ق به خط نسخ و گزيدهاي از كتب ارزشمند چاپ سنگي نظير احكام العيدين تاليف محمد قطب الدين دهلوي درسال 1331ه.ق به زبان اردو و خط زيباي نستعليق در زمينه عيدقربان و عيد غدير خم كه از سوي مقام معظم رهبري به اين كتابخانه اهدا شده است، «غديريه» تاليف محمد جعفر بن محمد صالح قاري به خط نستعليق در سال 1277ﻫ.ق، با موضوع اثبات ولايت حضرت علي(ع) «قصص المرسلين به ضميمه قصيديه غديريه» تاليف محمد تقي بن عبد الرحيم نراقي در سال 1301 ﻫ. ق، شامل مدايح و اشعاري درباره غدير خم به خط نستعليق و... نيز تعداد كثيري كتب چاپي معتبر و ارزشمند در اين نمايشگاه به نمايش در آمده است.
وي ادامه داد: در حاشيه اين نمايشگاه كه تا 26 آبان ماه ادامه خواهد داشت، نرمافزارهاي اسلامي نيز در معرض ديد علاقهمندان به مطالعه و تحقيق در حوزههاي امامت و ولايت و واقعه تاريخي - مذهبي غدير خم قرار گرفته است.
كتابخانه تخصصي شبانهروزي اهل بيت(ع) در حرم مطهر رضوي بست شيخ بهايي واقع شده و در تمام ساعات شبانهروز پذيراي محققان، دينپژوهان و علاقهمندان به مطالعه و پژوهش در سيره، معارف و فضايل اهل بيت(ع) است.
اين كتابخانه با بيش از 14 هزار عضو از حوزههاي علميه و دانشگاهها، بيش از 400 هزار نسخه كتاب الكترونيكي، نزديك به 70هزاركتاب چاپي ، بيش از 3هزار نسخه كتاب خطي، حدود 4 هزار نسخه كتاب چاپ سنگي و 684 لوح فشرده به زبانهاي عربي، اردو و لاتين در زمينه سيره و معارف اهل بيت(ع) به مراجعان ارايه ميكند.
نظر شما