اميرحسين قاسمي در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: در همه جاي دنيا مرسوم است ادارات، واحدهاي صنعتي و فني از فارغالتحصيلان رشتههاي مرتبط استخدام ميكنند، زيرا به ريزهكاريها و فنون آن رشته آشنا هستند.
وي ادامه داد: صنعت چاپ در بخش دانشگاهي، رشتهاي كاربردي و عملي است و يك فارغالتحصيل به نسبت يك اپراتور ساده از توانايي و دانش بيشتري برخوردار است.
مدرس دانشگاه تهران با بيان اين كه مباحث رشته چاپ بايد به روز و متناسب با تغييرات تكنولوژي باشد، اظهار كرد: متاسفانه بخش عمده مطالب درسي به تاريخچه صنعت چاپ اختصاص دارد و گوشههايي از مباحث علمي و تئوري در كتاب گنجانده ميشود.
وي تصريح كرد: دانشگاهيان بايد در تمام عرصهها پيشتاز و فرصت كاري خوب و مناسبي داشته باشند، اگر يك دانشجو بايد در دوران تحصيل در دو بخش تئوري و عملي تجربه كسب كند تا بازار كار به راحتي او را جذب كند.
قاسمي با اشاره به تدريس رشته چاپ در دانشگاههاي كشور، گفت: اين رشته خيلي دير به دانشگاهها آمد و اكنون پس از چند سال چگونگي ادامه تدريس اين رشته و مباحث درسي آن از اهميت ويژهاي برخوردار است.
اين كارشناس صنعت چاپ كشور پيشنهاد كرد، دانشگاههاي چاپ كشور با دانشگاههاي معتبر جهاني تعامل و رايزني داشته باشند و از تجربيات شيوههاي تدريس دروس عملي و تئوري آنها در بخشهاي مختلف استفاده كنند.
پنجشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۵
نظر شما