اسدي شبخيز در گفتوگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به این که شعر مقاومت در شهرستانها جدی گرفته نمیشود افزود: در تهران محفلهای ادبی مختلفی برای شاعران برپا میشود اما در شهرستانها علاوه بر نبود محافل ادبی منسجم، مديران فرهنگی برنامهاي براي تشويق شاعران به سرودن اشعار حماسي ندارند.
اين شاعر ادامه داد: در حالي كه مديران فرهنگی شهرستانها ميتوانند با دعوت از شاعران پيشكسوت و توانمند شعر مقاومت را به جوانان معرفي و برنامهاي مدون براي آن طراحی كنند زیرا جريان فرهنگی شعر مقاومت عاملی مهم برای وحدت ميان شاعران است و میتواند علاوه بر هویت بخشی به اشعار، الگویی مناسب و کاربردی برای شاعر جوان باشد.
وی با اشاره به این که جوانان جنگ ندیده به واسطه اشعار مقاومت فریاد آزادی و عدالت خواهی در جهان را میشنود گفت: این سرودهها باعث همسویی تفکر مسلمان جهان میشود و عاملی مهم براي الهام شاعران جوان از اين اشعار است.
اسدی شبخيز در پایان گفت: شعر انقلاب و دفاع مقدس پشتوانه شاعران است تا در زمینه مقاومت اسلامي شعر بسرایند؛ در واقع کنگره شعر مقاومت بینالملل اسلامی باعث شده تا شاعران از رکود بیرون بیایند و انگیزه جدید برای سرودن اشعار پیدا و آثاری حماسی و ماندگار تولید کنند.
«ريشه در عطش»، «شبتاب در يلدا»، «صداي شيون گلها»، «تيشه عشق» و «درفش آتش» نمونهاي از آثار این شاعرند.
دومين كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي با حضور 45 شاعر ايراني و 21 شاعر خارجي، از يازدهم تا سيزدهم آبان ماه در بوشهر برگزار میشود.
سهشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۸
نظر شما