چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۲
بودجه دو برابري نمايشگاه و بهبود شرايط ناشران

رییس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی مي‌گويد: با همكاري‌ معاونت فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي،‌ اعتبار مالي اين نمايشگاه در مقايسه با سال گذشته دوبرابر شده و ناشران با امكانات و شرايط بهتري در نمايشگاه حضور مي‌يابند. اين نمايشگاه 25 تا 29 آبان برگزار مي‌شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، به نقل از ستاد خبري چهارمين نمايشگاه كتاب دانشگاهي، علی اکبر تورانیان گفت: شعار چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی کتاب دانشگاهي «یادگار ماندگار» و برگرفته از شعار اصلي هفته كتاب است كه امیدواریم، یادگار ماندگار در ذهن علاقه‌مندان کتاب خاطرات خوبی تداعی کند.

وی به اهداف برگزاری این دوره از نمایشگاه اشاره کرد و ادامه داد: این نمایشگاه با هدف تجهیز کتابخانه‌های سراسر کشور و براي تامین کمبودهای اساسی گام برداشته است و كتاب‌ها براي جبران اين كمبودها با تخفیف 50 درصدی عرضه مي‌شود.

تورانيان يادآور شد: از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها و دسترسی سهل و آسان دانشجویان به کتاب است؛ مشکلی که اغلب مخاطبان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با آن روبه‌رو هستند ازدحام و شلوغی بیش از حد درسالن‌های ناشران دانشگاهی است که به راحتی نمی‌توانند کتاب‌های مورد نیاز خود را گردآوری کنند.

رییس چهارمین نمایشگاه کتاب دانشگاهی يادآور شد: پرفروش‌ترین کتاب‌هاي نمايشگاه با سیستم شابک معرفی می‌شوند.

عرضه و توزيع کتاب مشکل اصلي صنعت نشر
عضو هيات مديره انجمن ناشران کتاب دانشگاهي معتقد است، صنعت نشر ايران در حوزه عرضه و توزيع کتاب مشکل دارد، در اين بخش توليد کتاب زياد است اما ويترين کتابفروشي‌ها براي اين ميزان توليد اندک است.

محسن ارجمند درباره تاثير برگزاري نمايشگاه تخصصي ناشران کتاب دانشگاهي گفت: امسال چهارمين دوره نمايشگاه تخصصي کتاب دانشگاهي برگزار مي‌شود و اين نمايشگاه هر سال رشد بيشتري داشته و جاي خود را به عنوان يک نمايشگاه مهم براي به روز کردن کتاب‌هاي کتابخانه‌هاي دانشگاهي و مراکز علمي باز کرده است.

وي افزود: در سال نخست برگزاري اين نمايشگاه مخاطبان ما فقط کتابخانه‌ها بودند اما از سال گذشته اعلام کرديم دانشجويان هم مي‌توانند به اين نمايشگاه مراجعه کنند و با تخفيف مناسب کتاب خريداري کنند.

اهميت كتاب برابر جزوه‌هاي دانشجويي
مدیر مسوول انتشارات بشری گفت: دانشگاه‌ها باید دانش محور باشند و استادان دانشگاه‌ها باید به دانشجویان بیاموزند، بهترین راهنمای علمی، کتاب است نه جزوه‌های دانشگاهی و دراين ميان برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه کتاب دانشگاهی به صورت تخصصی می‌تواند سطح علم و دانش مخاطبان را افزایش دهد.

محسن کفاشی افزود: برگزاری این نمایشگاه‌ فرصتي فراهم می‌کند که استادان به یاد آورند که دانشجویان باید به جای جزوه، کتاب‌های علمی و تخصصی تهیه كنند.

وي به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌هاي تخصصي در صنعت نشر اشاره کرد و ادامه داد: هرچه میزان فروش ناشران در این نمایشگاه‌ها بالاتر باشد، بازار توزیع و نشر کتاب‌ها نیز سر و سامان مي‌گيرد.

کفاشی یادآور شد: خوشبختانه ما در کشور با مشکل تولید کتاب مواجه نیستیم، مشکل صنعت نشر ما توزیع و عرضه کتاب است كه با برگزاری نمایشگاه‌های کوتاه مدت نمی‌توانیم مشکل ویترین کتاب‌ را حل کنیم.

چهارمین نمایشگاه دانشگاهی از 25 تا 29 آبان ماه 1390 در بوستان گفت‌وگو تهران برگزار مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها