سه‌شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۵
«نصيب مرده‌ی كوه قاف» زنده می‌شود

«نصيب مرده‌ي كوده قاف» عنوان كتابي است كه «سوسن طاقديس» مشغول نگارش آن براي نوجوانان است. اساس اين كتاب، يكي از افسانه‌هاي كهن ايراني است.

ايبنا نوجوان: «سوسن طاقديس» كه مدتي پيش كتاب «و خدا پاسخ داد» از او منتشر شد، درباره‌ي كتاب‌هاي جديد و آماده‌ي چاپ خود گفت: «اين‌روزها مشغول نوشتن كتابي با نام «نصيب مرده‌ي كوه قاف» هستم كه در قالب طرح رمان نوجوان امروز كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان منتشر خواهد شد.»

اين نويسنده درباره‌ي موضوع «نصيب مرده‌ي كوه قاف» گفت: «داستان اين كتاب بر اساس يكي از افسانه‌هاي قديمي ايراني و درباره‌ي دختري است كه پيرمرد عجيبي در بازار به او مي‌گويد «تو نصيب مرده‌ي كوه قاف هستي». دختر هم كه از اين موضوع بسيار ترسيده به كمك پدرش از شهر خارج مي‌شود تا از اين سرنوشت فرار كند؛ اما در بيابان دري را مي‌بينند كه دختر بعد از رد شدن از آن وارد قصري متروكه مي‌شود. البته اين، انتهاي داستان نيست و پس از آن نيز اتفاقاتي در قصر مي‌افتد

طاقديس ادامه داد: «اين افسانه كاملاً ايراني است. كوه قاف كه در ادبيات فارسي بسيار از آن ياد شده است هم در اين داستان نقش پررنگي دارد

نويسنده‌ي «يكي بود»، در نگارش داستان‌هاي شاهنامه هم با كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان همكاري دارد و اين‌روزها مشغول نگارش داستان‌هاي «بيژن و منيژه» و «ضحاك» است.
او در اين‌باره هم توضيح داد: «در بازآفريني اين داستان‌ها تلاش كردم تا به جزئياتي كه در شاهنامه به آن پرداخته نشده اما در همذات‌پنداري نوجوانان تاثيرگذار است بپردازم. مثلاً به احساسات، پيش‌زمينه‌هاي فكري و درونيات شخصيت‌ها بيش‌تر پرداخته‌ام. خصوصاً در نگارش داستان ضحاك بيش‌تر به اين موضوع توجه داشتم

مترجم «شما يك دماغ زرد نديديد؟» كتاب‌هاي «پیشی بیا منو بخور» را در انتشارات اميركبير و «خرس شب تاب» و «سایه‌ای که سر و دم نداشت» را كه براي خواهر و برادرهاي كوچك‌تر ما نوشته، در انتشارات به‌نشر آماده‌ي چاپ دارد.

سوسن طاقدیس نویسنده‌ي کتاب‌های کودک و نوجوان، سال ۱۳۳۸ در شیراز به دنیا آمد. فعالیت داستان‌نویسی حرفه‌ای خود را با نوشتن داستان «بابای من دزد بود» در نشريه‌ي كیهان بچه‌ها آغاز كرد.

از آثار او مي‌توان به «دخترك و فرشته‌اش»، «جوراب سوراخ»، «هزار سال نگاه» و «قدم يازدهم» اشاره كرد كه كتاب آخر جايزه‌ي كتاب سال 1386 را برايش به ارمغان آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها