به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، «درسهاي سرنوشت»، مجموعه نثرهايی ادبي است كه از نگاه مولف به لحاظ موضوع، نوعي اتوبيوگرافي (زندگینامه خودنوشت) محسوب ميشود.
اين نثرها كه در فصلهايي تعريف شدهاند، از زبان راوي اول شخص با لحني توصيفي و شاعرانه بيان ميشوند.
نوزاد درباره انگيزههايش از نوشتن اين كتاب توضيح داد: من دوست داشتم درسهاي آموزندهاي را كه در مواجهه بابيماريام آموخته و تجربه كردم براي ديگران نيز به گونهاي ادبي بازگو كنم.
وي افزود: با توجه به اينكه روانشناسي امروز به سمت مثبتانديشي پيش ميرود، در اين كتاب با مرور آنچه بر زندگيام گذشت، خواستم اين دريافت را بيان كنم كه چگونه ميتوان بر مشكلات غلبه كرد و اين ذهنيت را توضيح دهم كه حتي يک فرد كه داري نقصي جسماني است، اگر بخواهد ميتواند بهتر از فردی بدون نقص خود را به جامعه نشان دهد.
نسيم نوزاد در ادامه با اشاره به اينكه خانوادهها اغلب به مشكلات افراد معلول دامن ميزنند، گفت: بسياري از افراد معلول را خانوادههايشان زنداني ميكنند و حتي خجالت ميكشند كه فرزندشان در عرصه جامعه ظاهر شود. اين كتاب ميتواند از اين حيث به خانوادهها، دريچهاي متفاوت از رفتار با فرزند دچار به نقص جسماني را نشان دهد.
وي همچنين گفت: افراد مختلف جامعه نيز با خواندن اين كتاب ميتوانند به اين خودباوري برسند كه هنگامي كه فردي معلول با تمركز بر تواناييها و استعدادهايش ميتواند موفقيتهاي چشمگيري كسب كند، پس يک فرد عادي نيز نبايد در مواجهه با موانع و نابسامانيها، انگيزهاش را از دست بدهد.
بخشي از فصل «تولد» اين كتاب اينگونه نوشته شده است: «تولد معناي عميقي داشته و يكي از مهمترين رويدادهايي است كه در زندگي بشر رخ ميدهد، به نظر من معنا و مفهوم تولد بسيار عميقتر از آن است كه تبلورش را در زندگيمان به يك تاريخ خاص و روز و ساعت معين اختصاص دهيم.»
«درسهاي سرنوشت»، در شمارگان هزار و 200 نسخه از سوي انتشارات آواي كلار منتشر شد. اين كتاب 132 صفحه و قيمت آن دو هزار و 700 تومان است.
نسيم نوزاد در حال حاضر دومين اثر داستانياش را آماده انتشار كرده است.
وي، متولد سال 1360 شهر رشت و كارشناس ارشد روانشناسي عمومي از دانشگاه گيلان است.
وي در حال حاضر به عنوان كارشناس امور اجتماعي سازمان بهزيستي رشت فعاليت ميكند.
دوشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۰ - ۰۹:۳۵
نظر شما