به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، از ميان 54 عنوان كتاب منتشر شده در حوزه تاريخ و جغرافيا، 26 عنوان چاپ نخست و بقيه تجديد چاپند.
سهم ناشران شهرستاني از كتابهاي منتشر شده در هفته اخير (19 تا 25 شهريور) 11 عنوان كتاب تاريخ و جغرافياست و 43 عنوان كتاب را ناشران تهراني روانه بازار نشر كردهاند.
متوسط شمارگان اين كتابها 2067 نسخه و متوسط صفحات آن 298 صفحه است.
«زندگي نامه كوروش بزرگ: بر اساس معتبرترين آثار و اسناد تاريخي»، «سايههاي صحار: ايران باستان در جنگ»، «سمفوني برف و سنگ و سكوت»، «سهند در گستره آذربايجان(سهندشناسي)»، ««كند و كاوي در زبان تركي و نژاد ترك با نگرشي بر زبان آذري»، «كوروش كبير: پادشاه سرزمين جاويد»، «گلپايگان و نهضت مشروطه»، «لكههاي ننگ بر دامان تاريه: تاريخ از ديد منفي سفاكيها»، «مباني جغرافيايي ـ سياسي مكان گزيني پايتختها در ايران»، «مجموعه مقالات شهر تاريخي حسنلو»، «مجموعه مقالات كاوشهاي پروژه حسنلو»، «مشهد مقدس، پايتخت معنوي ايران در گذر تاريخ»، «مقدمهاي بر فرهنگ عشاير كوچنده»، «معماي ابوالهول بزرگ: اسرار هرم بزرگ و راز حضرت مسيح»، «نامهاي اصيل»، «نقشه سياحتي استان لرستان»، «هيتلر» از جمله كتابهاي منتشر شده تاريخ و جغرافيا در هفته اخير بود.
كتاب «مشهد مقدس، پايتخت معنوي ايران در گذر تاريخ» نوشته قربانعلي محمدي مقدم و غلامرضا حاتمي به كوشش انتشارات مروج به چاپ سوم رسيد.
آشنايي با جغرافياي سرزمين طوس و حوادثي كه بعد از شهادت و خاكسپاري امام رضا (ع) در سرزمين خراسان به وقوع پيوسته و كوششهاي ديگري كه در راستاي حرمت حريم امامت و ولايت صورت گرفته موضوع كلي اين كتاب بهشمار ميرود.
نگارنده مختصري از سرزمين طوس توضيح داده و شهركهاي آن را نام برده است. سپس اوضاع سياسي و اجتماعي و حوادث به وقوعپيوسته در مشهد و بارگاه امام رضا (ع) را از قرن چهارم تا چهاردهم تشريح كرده و مباحثي از مشهد را در دوره تيموريان، صفويه، افشاريه، مشروطهخواهان و كوششهايي كه براي حفظ حرمت حريم امامت و ولايت صورت گرفته، مطرح كرده است. در پايان كتاب منابع و مآخذ به انضمام شعري با عنوان «حريم طوس» گنجانده شده است.
چاپ سوم كتاب «مشهد مقدس، پايتخت معنوي ايران در گذر تاريخ» در 56 صفحه با شمارگان 3000 نسخه و بهاي 12000 ريال در قطع رقعي و با جلد شوميز به كوشش انتشارات مروج منتشر شده است.
یکشنبه ۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۴
نظر شما