چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۵
استاد دانشگاه ویسکانسن درباره بحران اقتصای آمریکا کتاب نوشت

یک استاد دانشگاه در ایالت وایسکانسن آمریکا در کتابی که روز دوشنبه به بازار آمد، عوامل بحران اقتصادی آمریکا را تشریح و راه حل های خروج از آن را بیان کرد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) به نقل از باگر هرالد، منزی چین استاد دانشگاه ویسکانسن در کتاب «دهه های از دست رفته: بازسازی بحران بدهی های آمریکا و بهبود بلند مدت» که آن را با کمک جفری فریدن استاد دانشگاه هارواد نوشته، سعی دارد روند حوادث منتهی به سقوط مالی سال 2008 را بیان كند و بگوید که شهروندان امریکایی برای خروج از این دوره که او آن را دوران کساد اقتصادی نامیده، چه کار باید بکنند.

این کتاب در عین اینکه شرحی روایی دارد، پژوهشی تحلیلی محسوب می شود و توماس دلیر اقتصاد دان آمریکایی و رییس مدرسه امور عمومی لافولیت تاکید کرده که این کتاب نشان دهنده اتفاق هایی است که در اقتصاد آمریکا افتاده و از این جهت حایز اهمیت است.او می گوید: بحران مالی که باعث رکود شد، بسیاری از اقتصاد دانان را شگفت زده کرد، بنابر این، فهم اتفاق هایی که افتاده بسیار مهم است. به عقیده او، کتاب « دهه های از دست رفته» باید به شکل وسیعی مطالعه شود و درباره آن بحث و بررسی شود.

چین در این کتاب ضمن بیان حوادثی که منجر به نوشتن این کتاب با همکاری فریدن شد، گفته که این کتاب در واقع حاصل تبادل دیدگاه های متقابل بین او و فریدن بوده که از طریق ایمیل و بعد از آشنایی در جریان سمیناری در دانشگاه کالیفرنیا رخ داده است.این دو ضمن بیان جزییات وضعیتی که پیش روی تصمیم سازان قرار دارد می گویند: به نظر ما، تصمیم های سیاسی که به ساخت و ساز ناپایدار مسکن و رونق مالی کنترل نشده منجر شد، حکومت را در دام بدهی های گسترده انداخت.

چین همچنین دربخشی از کتاب می نویسد:« ما فقط نمی تونیم که این موضوع اتکار کنیم که بازار خودش را متعادل می کند. ما نیازمند این هستیم که وقتی روند قرض دهی و قرض گیری افزایش پیدا می کند، دولت نیز مداخله كند. همچنین مردم نیز وقتی می بییند که دولت شکست می خورد؛ باید هوشیار باشند و ببینند در طول سال هایی که منجر به بحران 2008 شده، چه کارهایی کرده است.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها