دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۴
بهره‌برداري از ششمين كتابخانه چند‌رسانه‌اي خراسان شمالي

ششمين كتابخانه چند رسانه‌اي استان خراسان شمالي در كتابخانه امام خميني(ره) اسفراين با حضور مدير كل كتابخانه‌هاي عمومي استان و مديران شهرستان به بهره‌برداري رسيد./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) به نقل از روابط عمومي اداره كل كتابخانه‌هاي عمومي خراسان شمالي، علي رحيمي، مديركل كتابخانه‌هاي عمومي استان عنوان كرد: جهان به سرعت در حال تبديل به يك جامعه اطلاعاتي است و اداره كل كتابخانه‌هاي عمومي استان براي اهداف و وظايف سازماني در حال توسعه و گسترش فناوري اطلاعات و خدمت‌رساني به مخاطبان اقدام به راه‌اندازي كتابخانه چند رسانه‌اي كرده است.

بيش از 40000 عنوان كتاب و 218000 مقاله ديجيتال، كتابخانه جامع ديجيتال قرآن كريم، آرشيو 150 روزنامه و خبرگزاري، بانك تصوير، صوت و تصوير و فيلم در مجموع بيش از يك ميليون و 500 هزار فايل چندرسانه‌اي از جمله امكانات اين مركز چندرسانه‌اي اند.

برگزارِي دومين نشست انجمن كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان اسفراين 
علي رحيمي، مدير كل كتابخانه‌هاي عمومي استان خراسان شمالي در اين نشست، با بيان اينكه كتاب، مهمترين بخش از هويت هر ملت است، افزود: نگاه به كتاب و كتابخواني بايد كاربردي شود. همه ما در ترويج سنت كتابخواني مسووليم و اين كار نيز بر عهده همه دستگاه‌هاي فرهنگي است. 

وي با تبيين سند نهضت مطالعه مفيد و با اشاره به اهداف، سياست‌ها و طرح‌هاي سند اظهار كرد: كميته استاني نهضت مطالعه مفيد در شهرستان‌ها با هدف گسترش كتابخواني و ارايه گزارش آن به استاندار به عنوان رييس كميته نهضت مطالعه مفيد و ارتقا سرانه مطالعه تشكيل خواهد شد.

از مصوبات اين نشست مي‌توان به ارسال دستورالعمل طرح «كتاب من» به اداره ها به ويژه آموزش و پرورش، عضويت رايگان طلاب در كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان و بازبيني و بازنگري مخزن كتابخانه‌هاي آموزش و پرورش با كمك كارشناسان اداره كتابخانه‌هاي عمومي شهرستان براي به روز كردن منابع اشاره كرد.

روستاي اسفراين بيشترين فضاي مطالعاتي استان را دارد
وحيد عليزاده، بخشدار مركزي شهرستان اسفراين با حضور در كتابخانه امام خميني (ره) اين شهرستان با تشكر از فعاليت‌هاي اداره كتابخانه‌هاي عمومي اسفراين در توسعه فيزيكي فضاهاي كتابخانه‌اي روستاهاي بخش مركزي شهرستان، خواستار راه‌اندازي كتابخانه در روستاهاي فرطان، خوش، سارمران، روئين، كوشك و جوشقان شد كه جمعيت بالاي 1000 نفر دارند.

وي با بيان اينكه كتابخانه‌ها يك زير ساخت فرهنگي به شمار مي‌روند، اظهار كرد: با توجه به محروميت روستاها با احداث و توسعه كتابخانه‌هاي روستايي مي‌توان در رفع محروميت فرهنگي روستاها گامي موثر برداشت. 

شهرستان اسفراين با 12 كتابخانه روستايي، داراي بيشترين كتابخانه روستايي در استان خراسان شمالي است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها