داستانهاي علمي- تخيلي طرفداران زيادي در بين نوجوانان دارند؛ اما رمانهاي ايراني با اين موضوع چندان پرتعداد نيست. «سريعتر از نور» يك رمان علمي ـ تخيلي ايراني و قهرمان اصلي آن نيز يك شخصيت ايراني است.
«حسام مدرس» يك دانشجوي ايراني است كه در اتاق كوچك خود در شهر مديسون آمريكا خوابيده است كه ناگهان خود را در 1500 سال آينده ميبيند. آيندهاي كه در آن پيشرفتهاي علمي بينظير، تسخير فضا را به همراه داشته است.
اما به همان نسبت كه فناوري انسانها بسيار پيشرفت كرده است، خطراتي كه زندگي آنها را تهديد ميكند، افزايش يافته و در مواجهه با موجوداتي قدرتمند ممكن است نژاد انسانها نابود شود.
حسام با حيرت فراوان درمييابد كه به آينده آمده تا با نبوغي كه به او ارزاني شده، جان همهي انسانهاي آن دوره را نجات دهد. حسام و همراهانش بايد بتوانند فناوري انسانها را پيشرفت دهند و سلاح دفاعي مناسبي در مقابل قدرت دشمن ابداع كنند.
اما آيا تنها راه نجات انسانها، يافتن سلاح مناسب است؟ يا اين فناوري، فناي بشريت را رقم خواهد زد؟!
نويسندهي اين داستان علمي - تخيلي، دكتراي خود را از دانشگاه ايالتي ويسكانسين آمريكا دريافت كرده و دكتراي اصلي او در زمينهي الكترونيك و دكتراهاي فرعياش در زمينه فيزيك حالت جامد و مخابرات است.
«سريعتر از نور» را انتشارات كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در شمارگان 15 هزار نسخه و با قيمت 5 هزار تومان براي مخاطبان گروه سني «ه» روانهي بازار كتاب كرده است.
نظر شما