محمدحسين افشار در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اين آثار با نگاهي به جديدترين دستاوردها و تكنولوژيهاي روز صنعت چاپ در بخش پيش از چاپ و پس از چاپ به رشته تحرير در آمده است.
وي افزود: يكي از ملزومات كتابهاي صنعت چاپ، به روز بودن منابع و رصد جديدترين فناوريهاي موجود در اين حوزه است كه به مدد دستاندركاران دفتر تاليف و برنامهريزي كتابهاي فني و حرفهاي و كار و دانش محقق ميشود.
افشار با اشاره به كتاب «مواد شناسي» درباره تغيير محتواي اين اثر توضيح داد: اغلب دانشآموزان از محتواي اين اثر به دليل سنگيني فرمولهاي شيمي و نيز مباحث گسترده ناراضي بودند و اين موضوع سرآغار برگزاري نشستهاي متعدد با مولفان آثار چاپي شد.
وي تصريح كرد: يكي از مباحث سنگين اين بخش، مركبشناسي و ساخت مركب بود كه در ويرايش جديد كتاب، در مطالب اين بخش تغييرات عمده و وسيعي انجام شده است.
افشار ساده شدن مطالب و مفاهيم كاربردي را يكي از ويژگيهاي اين اثر معرفي كرد و يادآور شد: اين اقدام موجب ميشود دانشآموزان با فراغ بال بيشتري مطالب درسي را دنبال كنند و فارغ از فرمولهاي سنگين و سخت كارهاي فني و عملي را بياموزند.
وي با بيان اينكه افزودن برخي مباحث جديد بار علمي كتاب را افزايش داده است، عنوان كرد: مباحثي مانند ساختارشناسي كاغذ، مواد اوليه، پليتها، لاستيكها، انواع مواد شست وشو و ... نيز به اين كتاب افزوده شده است.
سهشنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۶
نظر شما