سيد عباس حسينينيك با بيان اين مطلب به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: اين افراد بايد در فرمهاي اظهارنامه مالياتي تعداد آثاري را كه در كارنامه هنري خود دارند،ثبت كنند.
وي ادامه داد: تكميل فرم اظهارنامه مالياتي براي دستاندركاران حوزه نشر، بهويژه مولفان و مترجمان ضروري است در غير اينصورت شامل معافيت نميشوند.
حسينينيك با اشاره به وضعيت معافيت مالياتي ناشران توضيح داد: ناشران به شرطي معاف هستند كه دفاتر حسابرسي خود را ارايه كنند، اما بايد توجه داشته باشند اين اظهارنامهها نبايد سفيد باشند و بايد اطلاعات حرفه آنها در اظهارنامهها درج شده كنند.
طبق بند «ل» ماده 139 قانون مالياتهاي مستقيم، موسسات انتشاراتي و مطبوعاتي و فرهنگي و هنري كه به موجب مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي انجام ميشوند، از پرداخت ماليات معاف هستند. در دستورالعمل آييننامه اجرايي اين بند مصاديق فعاليتهاي انتشاراتي، مطبوعاتي و فرهنگي وهنري تعيين شده است.
فعاليتهايي مانند تاليف، ترجمه، تصويرگري و ... در اين دستورالعمل از مصاديق فعاليتهاي انتشاراتي، مطبوعاتي و فرهنگي و هنري برشمرده شده است كه معاف از ماليات هستند، منوط بر اينكه مولفان، مترجمان و هنرمندان اظهارنامه مالياتي را در مهلت قانوني
ـ پايان تير ماه ـ ارايه كرده باشند.
جمعه ۲۴ تیر ۱۳۹۰ - ۰۸:۰۰
نظر شما