به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، جلد نخست كتاب "انقلاب اسلامي در كرمانشاه" در پنج بخش مانند، تحولات سياسي و اجتماعي كرمانشاه از انقلاب مشروطه تا كودتاي 28 مرداد، كرمانشاه در آستانه نهضت امام خميني (ره) و رويكرد ديني مبارزه سياسي در كرمانشاه از سال 1340 تا 1350 تدوين شده است.
در اين بخشها، سرآغاز مبارزه در ميان مردم كرمانشاه، اعتراضات مردمي به برگزاري جشنهاي 2500 ساله و فعاليتهاي علماي تبعيدي به اين استان بررسي شدهاند.
مولف، اين منطقه را از جمله كانونهاي مهم انقلاب اسلامي و تاثيرگذار در تحولات آن دانسته و آورده است: "مساله دستگيري برخي از روحانيون فعال سياسي و تبعيد آنها به كرمانشاه و ساير شهرها باعث شد تا حضور رهبران تبعيدي عامل مهمي در افزايش انگيزهاي انقلابي مردم اين شهرها باشد. آنها روابط بسيار مناسبي با افراد محلي، روحانيون و گروههاي مذهبي محلي داشتند. علاوه بر آن، آنان اطلاعاتي از شهرهاي خود و نحوه تجربيات و فعاليتهاي انقلابي را به شهر محل تبعيدشان منتقل ميكردند و در ايجاد تحرك و فعاليت انقلابي در مناطق مختلف از جمله كرمانشاه تاثيرگذار بودند."
جلد دوم كتاب "انقلاب اسلامي در كرمانشاه"، موضوعهايي مانند فراگير شدن انقلاب اسلامي در كرمانشاه (از مهر 1356 تا بهمن 1357) و تثبيت نهادهاي انقلاب در اين استان را بررسي و در بخشي با عنوان "لالههاي انقلاب اسلامي در كرمانشاه" شهيدان مبارزات انقلاب را معرفي كرده است.
جلد نخست اين كتاب در قطع وزيري و 782 صفحه با قيمت هشتاد و سه هزار ريال، جلد دوم آن در قطع وزيري و 617 صفحه با قيمت صد و پنجاه هزار ريال و در مجموع با شمارگان 1000نسخه، از سوي مركز اسناد انقلاب اسلامي منتشر شده است.
چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۲
نظر شما