كتابخانهي امام خميني(ره) فرهنگسراي اميد تهران، چهار اثر مرتضي احمدي، پژوهشگر تهران قديم را در جمع نوجوانان و علاقهمندان به فرهنگ تهران قديم، نقد و بررسي ميكند.
مدير كتابخانهي امام خميني(ره) به خبرنگار ما گفت: تا كنون چهار كتاب «كهنههاي هميشه نو» ترانههاي تخت حوضي، «من و زندگي»، «فرهنگ بر و بچههاي ترون(تهران)» و «پرسه اندر احوالات ترون و ترونيا» را نوشته است كه تمام اين كتابها به نوعي دربارهي تهران قديماند.
مهدي كلانتري با بيان اينكه كتاب «من و زندگي» مجموعهاي از خاطرات اين بازيگر است گفت: اين نويسنده در كنار خاطرات خود مخاطب را با فرهنگ و آداب و رسوم مردم تهران در زمان قديم آشنا ميكند. در اين نشست نيز محور اصلي مباحث بر روي اين كتاب است.
او افزود: مخاطب مستقيم كتابهاي احمدي كودكان و نوجوانان نيستند. اما تمام كودكان و نوجوانان علاقهمند به آشنايي با فرهنگ و آداب و رسوم قديم تهران ميتوانند در نشست بررسي آثار اين نويسنده شركت كنند.
او يادآور شد: اين نشست براي تمام افرادي كه آن دوران را ديدهاند، آنهايي كه دربارهي آن زمان شنيدهاند و كساني كه نه ديدهاند و نه شنيدهاند(نوجوانان امروز) جذابيت دارد.
نشست بررسي آثار استاد مرتضي احمدي از ساعت 17 روز سهشنبه(21 تيرماه) در تالار همايش فرهنگسراي اميد به نشاني ميدان امام حسين(ع)، خيابان 17 شهريور، خيابان خشكبارچي، بوستان خيام برگزار ميشود.
مرتضي احمدي در سريالهاي تلويزيوني، آثار سينمايي و راديويي ويژه كودكان و نوجوانان ايفاي نقش كرده است كه از ميان آنها ميتوان «داني و من»، «كلاه قرمزي و پسرخاله» و «عليمردان خان» اشاره كرد. او در كارتون محبوب پينوكيو نيز به جاي «روباه مكار» صحبت كرده است.
نظر شما