مسئولان برگزاري فستيوال ادبي خط هوايي امارات به دنبال مكاني هستند تا بتوانند برنامههاي ادبي خود را به جاي يك رويداد فرهنگي 5 روزه، در سراسر سال ارائه كنند._
«ايزابل ابوالهول» دبير اين فستيوال در اين باره گفت:به اين ترتيب خانهاي دائمي براي ادبيات خواهيم داشت و با برپايي كارگاههاي آموزشي، شب شعر، كارگاههاي نويسندگي خلاق و...مي توانيم در تمام طول سال پذيراي علاقهمندان كتاب از سراسر جهان باشيم.
وي افزود: از آنجا كه دبي تقاطعي براي پروازهاي مختلف محسوب ميشود و بسياري از مسافران براي تغيير هواپيماي خود در دبي توقف مي كنند،ميتوان از اين فرصت بهره برد و مسافران عادي،ناشران و نويسندگاني كه از اين كشور ميگذرند را به اين فستيوال ادبي دعوت كرد.
اين مسئول ابراز اميدواري كرد روزي بتواند كتابخانهاي شامل آثار نويسندگاني كه در اين فستيوال شركت كردهاند، تاسيس كند.
دبير فستيوال ادبي خط هوايي امارات افزود: داشتن مكاني ويژه و دايمي براي برنامه هاي اين فستيوال همچون اكسيژن براي بدن، روح دبي را تازه ميكند.
اين فستيوال از زمان راهاندازي در سال2009 تاكنون، هرسال صدها نفر از نويسندگان برتر جهان را به سوي خود ميكشاند. در ميان نويسندگاني كه امسال در اين فستيوال شركت كردند مي توان به «ادوارد بونو»، «بنيامين زفانيا»، «ليونل شريور»، «روجر مك گاف»، «آمنه المنصوري» و «ابراهيم محمد ابراهيم» اشاره كرد.
هرچند تاكنون بيش از 30 نويسنده براي حضور در فستيوال ادبي خط هوايي امارات 2012 ثبت نام كردهاند ولي نام آنها تا اكتبر(مهر) اعلام نخواهد شد.
به گفته «ايزابل ابوالهول»، مسئولان اين فستيوال در تلاشند براي نخستين بار نويسندگان ايتاليايي و آلماني را نيز در سال آينده به شركت در اين فستيوال ادبي علاقهمند كنند. البته حضور دنياي عرب براي اين فستيوال ادبي از اهميت ويژهاي برخوردار است و تلاش ميشود تا بزرگان ادبيات را از سراسر كشورهاي عربي به اين فستيوال دعوت شوند.
اين جشنواره از 6 تا 10 مارس 2012(16 تا 20 اسفند) برگزار خواهد شد و تلاش ميشود تا استعدادهاي جوان و برتر ادبي در اين رويداد ادبي شناسايي شوند.
نظر شما