محمود آموزگار به خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا) گفت: تجربه نشان داده است كه حضور هر نوع تشكيلاتي كه به روشن شدن مشكلات حقوقي حوزه نشر كمك كند و راهكارهاي متنوعي را براي برخورد با اين مشكلات ارايه دهد، مثمرثمر است.
وي ادامه داد: اين شورا تاكنون 12 جلسه رسمي برگزار كرده و در اين مدت مباحث و مسايل مختلف صنعت نشر در گفتوگو با دستاندركاران اين حوزه بررسي شده است.
آموزگار با اشاره به مثبت بودن نتايج اين جلسات، يادآور شد: در حوزه نشر مسايلي وجود دارد كه اغلب نمايندگان تشكلهاي مختلف از آن مطلعند و ميتوانند راهكارهاي مختلفي در اينباره ارايه دهند.
وي تصريح كرد: به عنوان مثال، شوراي حمايت از حقوق تاليف و نشر ميتواند با پيگيري معافيت مالي ناشران و كتابفروشان، دغدغه بخش عمده فعالان اين صنف را در رايزني با مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي دنبال كند.
آموزگار همچنين درباره ديگر موضوعات پيشنهادي خود در اين شورا، توضيح داد: يكي ديگر از مشكلاتي كه فعالان اين صنف با آن روبرو هستند، نبود نقدينگي در حوزه توليد كتاب است كه منجر به شكست پروژههاي بزرگ كاري ميشود.
وي خاطرنشان كرد: شورا ميتواند پيگيري موضوعاتي مانند صادرات كتابهاي ايراني، لزوم ترجمه آثار ايراني به زبانهاي ديگر، بستههاي حمايتي ناشران و ... را در آيندهاي نزديك دنبال كند.
شوراي حمايت از حقوق تاليف و نشر، نهادي فراگير به شمار ميآيد كه به صورت مستقل بر اساس برآيند تمام تشكلها و دستاندركاران حوزههاي مختلف نشر و با هدف حمايت از حقوق مولفان و ناشران آذر ماه سال 1389شكل گرفته است.
شنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۷
نظر شما