جمعه ۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۰
شاخص‌هاي ولايت فقيه از ديدگاه امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري

مولف و پژوهشگرحوزه دين درباره كتاب «ولایت فقیه، نوآوری نظام سیاسی معاصر» گفت: اين اثر مباني و شاخص‌هاي ولايت فقيه از منظر امام خميني(ره) و مقام معظم رهبري را به عنوان دو مصداق ولايت فقيه دربردارد._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، محمد باقري اظهار كرد: بی‌تردید حکومت دینی با مبانی نوآورانه امام خميني(ره) برترین نظریه نظام سیاسی معاصر است. نظریه ولایت فقیه، نظریه‌ای دیرپاست که هم امامیه و هم اهل سنت درباره آن بحث كرده‌اند. 

وي افزود: كتاب «ولایت فقیه، نوآوری نظام سیاسی معاصر» حاصل بررسي آثار امام خمینی(ره) ومقام معظم رهبری، به عنوان دو مصداق ولایت فقیه عینی در عصر حاضر است.

مولف كتاب «آسيب‌شناسي ديني از منظر شهيد مرتضي مطهري» ادامه داد: در ابتداي اين نوشتار مقدمه‌اي از دکتر محمدهادي مؤذن جامي به چشم مي‌خورد كه بر اهميت نشر اين كتاب مي‌افزايد. 

باقري يادآور شد: در این اثر گزیده‌ای از رهنمودها، مبانی ولایت فقیه و شاخص‌های آن از منابع و متون موجود، استخراج و با نظمی ويژه  آراسته شده‌اند.

وي عنوان كرد: «امربه معروف ونهی از منکر از شئون ولایت فقیه است»، «ولایت فقیه همان ولایتی است که برای رسول‌ الله(ص) و ائمه(ع) ثابت است»، «ولایت فقیه حافظ کشور و حکومت اسلامی است» و «ولایت فقیه؛ دیکتاتوری نیست» عناوين برخي از رهنمودهاي امام خميني(ره) محسوب مي‌شوند كه در اين اثر گردآوري شده‌اند.
 
مولف كتاب «فرهنگ آموزشي قرآن» در پايان گفت: از ميان رهنمودهاي مقام معظم رهبري كه در اين اثر گنجانده شده‌اند، مي‌توان به «تدوین مبانی ولایت فقیه با توجه به آفاق جدید و سیاست‌ها و مکاتب امروزی از ابتکارات امام بود»، «اساسی‌ترین نقش ولایت‌ فقیه پاسداری و دیده‌بانی و مهندسی حرکت کلی نظام به سمت هدف‌های آرمانی است»، «ولایت فقیه از نظر امام به معنای حکومت اسلام، حکومت دین است» و «امام حساسیت و تاکید اساسی و مبنایی روی کلمه جمهوری اسلامی و ولایت فقیه داشتند» اشاره كرد. 

چاپ نخست كتاب «ولایت فقیه، نوآوری نظام سیاسی معاصر» اثر محمد باقري در شمارگان 100 هزار نسخه و 94 صفحه به تازگي از سوي موسسه نشر شهر منتشر و راهي بازار نشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط