سه‌شنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰
بررسي آبشخورهاي عرفاني و بن‌مايه‌هاي «هفت‌ پيکر»

بيستمين مجموعه درس‌گفتارهايي درباره‌ نظامي به بررسي آبشخورهاي عرفاني و بن‌مايه‌هاي هفت پيکر اختصاص دارد که با سخنراني دکتر مريم حسيني در شهر كتاب مركزي برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، بسياري از پژوهشگران، هفت‌ پيکر را شاهکار نظامي مي‌دانند و ارزش هنري و لطافت و زيبايي آن را در تاريخ انديشه‌ مشرق زمين مي‌ستايند.

يکي از بحث‌انگيزترين منظومه‌هاي نظامي در پنج گنج، منظومه‌ي هفت پيکر است که ايران‌شناسان و صاحب‌نظران از جنبه‌هاي هنري، ادبي، فلسفي و عرفاني اين اثر را تحليل و بررسي کرده‌اند و بي‌شک از بهترين آثار نظامي گنجوي است.

به گفته مريم حسيني، بسياري «هفت پيكر» را بهترين منظومه نظامي مي‌دانند. به درستي هم همين گونه است و در ميان منظومه‌هاي زبان فارسي، «هفت پيكر» برتر از ديگر آثار است. زبان و ساختار سمبليك و شگردهاي هنري كه نظامي در «هفت پيكر» به كار برده است، اين اثر را به رُماني پرهيجان تبديل ساخته است؛ ضمن آن كه لايه‌هاي داستاني بسياري در آن پنهان است.

بيستمين نشست درس‌گفتارهايي درباره نظامي عصر چهارشنبه (اول تير) ساعت ۱۶:۳۰ برگزار مي‌شود. علاقه‌مندان مي‌توانند براي حضور در اين درس‌گفتار به مرکز فرهنگي شهرکتاب واقع در خيابان شهيد بهشتي، خيابان شهيد احمد قصير(بخارست)، نبش کوچه‌ سوم مراجعه کنند.

دکتر مريم حسيني در روز چهارشنبه اول تير، ساعت ۱۶:۳۰ در مرکز فرهنگي شهرکتاب آبشخورهاي عرفاني هفت‌پيکر را بررسي و تحليل مي‌کند. علاقه‌مندان براي حضور در اين درس‌گفتار مي‌توانند به خيابان شهيد بهشتي، خيابان شهيد احمد قصير(بخارست)، نبش کوچه‌ي سوم مراجعه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها