امير صديقزاده بنام در گفتوگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، عنوان كرد: پس از اتمام پاياننامه كارشناسي ارشد با محوريت چدن نشكن آستمپر و اشراف به كمبود منابع تخصصي در حوزه اين نوع چدن، تصميم به نگارش كتاب گرفتم. اين كتاب حاصل چهار سال تلاش و گردآوري مباحث درباره چدن نشكن آستمپر است.
اين مدرس دانشگاه در آذربايجان شرقي، چدن نشكن آستمپر را پيشرفتهترين و مدرنترين نوع چدن موجود در دنيا دانست و گفت: اين نوع چدن داراي محسنات و ويژگيهاي منحصر به فردي است كه به تدريج آن را جايگزين بسياري از انواع فولاد ميكند.
صديقزاده درباره برخي از محورهاي اصلي كتاب توضيح داد: انواع چدنها، خواص و ويژگيهاي منحصر به فرد، فرآيند آستمپر كردن، دما و زمان آستمپر كردن، رفتار خستگي و رفتارهاي سايشي متنوع ADI در اين كتاب شرح داده شده است.
وي هدف از نگارش اين اثر را آشنايي متخصصان كشور با اين نوع چدن و استفاده از مزاياي آن در ايران دانست و گفت: مخاطبان اين كتاب متخصصان و مهندسان مكانيك، متالوژي، صنايع و صنعتكاران عرصه توليدند.
صديقزاده بنام تاكيد كرد : رفرنس تمام منابع استفاده شده در پاورقي و انتهاي هر فصل از كتاب آورده شده است.
كتاب «آشنایی با چدن نشکن آستمپر (ADI)» اثر مهندس امیر صدیقزاده بنام از انتشارات انديشهسرا ديروز در بخش علوم كاربردي (مهندسي مواد و معدن) شايسته تقدير شناخته شد.
چهارشنبه ۱ تیر ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۵
نظر شما